cele mai bune sampoane furminator
Câini,  Cu PET-ul la shopping!,  Recomandări

Cele mai bune șampoane pentru câini de la FURminator

Cele mai bune șampoane pentru câini de la FURminator sunt disponibile și în pet-shop-urile din România. Le poți comanda și online, bineînțeles, sau poți face o vizită în pet-shop-urile Animax, Maxipet sau Zoocenter pentru a le vedea ”pe viu”, cum ar veni. Alegerea îți aparține. Ce vreau să îți subliniez este că aceste șampoane pentru câini de la FURminator vin să completeze rutina de îngrijire a blăniței prietenului tău, o rutină care e musai să cuprindă și îmbăierea, ocazională ce-i drept.

Dacă în trecut, pe vremea când șampoanele pentru câini abia apăruseră pe meleagurile noastre, sfatul specialiștilor era să nu se exagereze cu spălatul, pentru că se poate dezechilibra pH-ul pielii, părul poate deveni tern, poate apărea mătreața, etcetera, etcetera, acum lucrurile stau altfel. Mai toate brand-urile dedicate îngrijirii blănii câinilor și pisicilor au dezvoltat formule blânde cu pielea, formule dedicate părului scurt sau părului lung, părului alb sau părului mai închis la culoare, pielii sensibile, ba chiar și blăniței afectată de năpârlire.

Cele mai bune șampoane pentru câini de la FURminator

Nici acum nu este chiar în regulă să se exagereze cu îmbăierea. Este intuitiv faptul că vei spăla câinele pe lăbuțe și pe abdomen de fiecare dată când te întorci cu el de la plimbare. Dacă s-a tăvălit prin diverse murdării, este evident că va ajunge direct sub duș, dar dacă blana sa este curată, dacă este un exemplar căruia nu-i place să se tăvălească prin praf și mizerie, atunci periajul zilnic cu FURminator Dual Grooming Brush este suficient ca să-i păstrezi blana curată.

În perioada de năpârlire, o îmbăiere corect realizată ajută la eliminarea mai rapidă a părului mort. Specialiștii de la FURminator știu cel mai bine acest lucru, căci doar de zeci de ani cu asta se ocupă: să le ofere câinilor (și pisicilor, și rozătoarelor, și căluților – dar asta e altă poveste) o blană frumoasă și sănătoasă, iar tu să te bucuri de cât mai puțin păr năpârlit prin casă! Important este să alegi șamponul potrivit câinelui tău.

Iată care sunt cele mai bune șampoane pentru câini de la FURminator pe care le poți achiziționa în această perioadă, când năpârlirea este în toi

Șamponul pentru câini FURminator Dog deShedding

Iată o alegere excelentă pentru câinii care se luptă cu năpârlirea excesivă. Această formulă specială conține ingrediente de înaltă calitate, care ajută la îndepărtarea părului mort și la reducerea pierderii de blană.

FURminator Dog deShedding Shampoo conține un amestec special de ingrediente care ajută la curățarea eficientă a pielii și a blănii, eliminând murdăria, uleiurile și mirosurile neplăcute. De asemenea, conține vitamina E și acid gras Omega-3, care ajută la menținerea sănătății pielii și a blănii.

Cele mai bune șampoane pentru câini de la FURminator

FURminator Dog deShedding Shampoo este potrivit pentru câinii cu toate tipurile de blană, inclusiv cei cu păr scurt, mediu sau lung. De asemenea, poate fi folosit în siguranță în cazul câinilor cu piele sensibilă sau cu alergii și poate fi folosit și ca un șampon ”de rutină” pentru întreținerea pielii și a blănii câinelui, nu doar în perioada de năpârlire.

SFAT DE URMAT:

Alături de șamponul potrivit pentru perioada de năpârlire, folosește cu încredere și balsamul de păr din aceeași gamă: FURminator Dog deShed Conditioner: nu conține parabeni sau coloranți chimici și este
îmbogățit cu acizi grasi Omega 3 & 6, extract de mușețel și Aloe Vera.

Cele mai bune șampoane pentru câini de la FURminator

Șamponul FURminator pentru cățeii cu piele sensibilă

Iată că nu doar noi avem neplăceri din pricina pielii uscate și sensibile, ci și animalele noastre de companie se pot confrunta cu astfel de probleme. Depinde de noi să alegem pentru cățeii care au dezvoltat o sensibilitate la nivelul pielii cele mai bune șampoane pentru a reduce problema, pentru a diminua mâncărimea care caracterizează o piele uscată și pentru a hidrata în profunzime nu doar pielea, ci și blana.

Așa a luat naștere FURminator Dog Sensitive Skin Shampoo, șamponul special conceput pentru prietenii noștri cu piele sensibilă. În compoziția acestuia se regăsesc ingrediente delicate, care ajută la curățarea și hidratarea pielii și a blănii câinelui, fără a le usca sau a provoca iritații. De asemenea, acest șampon conține uleiuri esențiale de mentă și extract de gălbenele, care ajută la calmarea pielii și a mușchilor, ceea ce poate fi util pentru câinii cu piele inflamată sau iritată.

FURminator Dog Sensitive Skin Shampoo este un produs sigur pentru uzul frecvent și poate fi utilizat pe câini de toate rasele și dimensiunile. Cu toate acestea, dacă prietenul tău se confruntă cu probleme severe la nivelul pielii, este întotdeauna recomandat să discuți cu medicul veterinar înainte de a utiliza un nou produs de îngrijire a pielii sau blănii.

Întrebări frecvente/FAQ

Șamponul și balsamul FURminator pot fi folosite și pentru puiuți?

Atunci când sunt utilizate și aplicate în mod coorespunzător, conform indicațiilor de pe ambalaje, aceste produse da, sunt sigure și pentru puiuții cu vârste de peste 12 săptămâni.

Cum trebuie aplicat șamponul/balsamul FURminator?

Este indicat ca produsele să fie aplicate pe blana udă. Aplică și întinde pe tot corpul șamponul/balsamul. În cazul șamponului, freacă usor pielea și blănița pentru a se forma spumă. În cazul balsamului, întinde-l cu mișcări blânde pe suprafața părului și lasă-l puțin să acționeze. Apoi clătește bine de tot blana. Dacă este necesar, procedura de șamponare se poate repeta.

Cât de des pot utiliza șamponul/balsamul FURminator?

Specialiștii FURminator recomandă o îmbăiere pe lună pentru a favoriza sănătatea pielii și a părului, dar și pentru a minimiza procesul de năpârlire.

Cum procedez dacă îi intră câinelui în ochi fie șampon, fie balsam?

Tot ce ai de făcut în această situație este să îi clătești (cu mare grijă și atenție!) ochii cu apă, iar dacă apare o iritație, ia legătura cu medicul veterinar.

Sunt aceste produse FURminator potrivite și pentru câinii hipoalergenici?

Produsele FURminator sunt create pentru câini sănătoși, care nu sunt alergici la anumite ingrediente. Dacă știi că animalul tău de companie are alergii specifice, ar trebui să iei legătura cu medicul veterinar.

Sunt aceste produse FURminator potrivite pentru toate tipurile de păr?

Da, produsele pot fi folosite la toți câinii, pentru toate tipurile și culorile de păr (lung, scurt, creț, negru, alb, etc.)

*acest articol conține și linku-uri de afiliere

**credit foto: FURminator România

***recomandări de articole unde vei găsi info utile despre produsele FURminator, dar și despre cum să ai grijă corect de blana animalului tău de companie:

FURminator – de ajutor în perioada de năpârlire

Năpârlirea la pisici – cum o gestionezi corect

7 trucuri ca să fie cel mai curat cățel din lume

Ți-a plăcut ce ai citit? Spune-le și prietenilor!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *