aspirator Dyson
Câini,  Cu PET-ul la shopping!,  Pisici,  Recomandări

Aspirator Dyson-TOP 3 modele în 2024-colectare păr animale

Cum să-ți spun ca să mă înțelegi? E greu să decizi care este cel mai bun aspirator Dyson, pentru că tot ce a scos pe piață acest brand este de top. Însă, special pentru tine, cel care ai nevoie de un super aspirator pentru a colecta eficient părul lăsat prin casă de animalul de companie, am ales direct de la sursă trei modele de o calitate excepțională. Am gândit, pentru fiecare în parte, o prezentare detaliată, însă până atunci, chiar dacă ți-am tot povestit și aici, și pe pagina de facebook despre cum să ai grijă de părul animalului de companie, mă gândesc că nu e o tragedie dacă reiau, foarte pe scurt, câteva sfaturi de urmat.

E clar că până la a ajunge să aspiri părul lăsat prin casă de câine și/sau de pisică, o atenție deosebită trebuie să o acorzi îngrijirii pielii și blăniței acestor prieteni deosebiți. E simplu ce ai de făcut:

De cele mai multe ori, în perioadele de năpârlire, chiar dacă vei urma toți pașii de mai sus, tot vei găsi păr prin casă. Lucrurile se complică dacă ai mai multe animale de companie.

Citește și: Cel mai bun aspirator pentru părul animalelor de companie

Aici intră în scenă super tehnologia Dyson, căci cei care au creat aspiratoarele pe care toată lumea le ridică în slăvi, au studiat îndeaproape părul animalelor de companie. Microbiologii Dyson au studiat chiar și modul în care se răspândesc în mediul interior particulele de murdărie sau mătreața existente în blana animalelor de companie, totul cu scopul de a crea modalități de a le capta și de a le reține mai bine. După cum vei vedea parcurgând rândurile de mai jos, tehnologia cu care sunt dotate aspiratoarele Dyson nu doar că te scapă de părul nedorit de pe absolut toate suprafețele din casă, dar are grijă și de sănătatea ta.

Tehnologia Dyson & studiul părului animalelor de companie

Dyson a investit în cercetarea și dezvoltarea produselor specializate pentru a face față provocărilor legate de părul animalelor de companie. Studiile realizate de Dyson au identificat mai multe aspecte esențiale care influențează eficiența unui aspirator în colectarea părului de animale, și anume:

Textura și structura părului animalelor de companie: părul animalelor variază semnificativ în funcție de rasă, având diferite lungimi, texturi și grosimi. Acest lucru poate afecta modul în care părul se prinde în țesăturile covoarelor sau tapițeriei, făcându-l dificil de îndepărtat cu aspiratoarele obișnuite.

Alergenii și igiena: părul năpârlit ale animalelor de companie nu este doar inestetic, ci poate conține și alergeni, praf și alte particule care pot afecta calitatea aerului din locuință. Aspiratoarele Dyson sunt echipate cu filtre HEPA (High-Efficiency Particulate Air) care capturează 99,97% din particulele microscopice, inclusiv alergeni și bacterii. Acest sistem de filtrare este esențial pentru proprietarii de animale de companie, deoarece ajută la menținerea unui aer curat și sănătos în casă.

Puterea de aspirație, designul și prezența accesoriilor: aspiratoarele Dyson sunt proiectate pentru a oferi o putere de aspirație constantă și eficientă, chiar și pe suprafețele dificile. Accesoriile specializate, cum ar fi periile motorizate și duzele flexibile, sunt concepute pentru a îndepărta eficient părul de animale din toate tipurile de țesături și de pe toate tipurile de suprafețe.

Durabilitatea și ergonomia: produsele Dyson sunt construite pentru a fi durabile și ușor de utilizat. Designul lor ergonomic și greutatea redusă permit o manevrare simplă și eficientă și curățarea fără efort a întregii locuințe, inclusiv a zonelor înalte și greu accesibile.

5 motive ca să alegi un aspirator Dyson pentru colectarea părului provenit de la animalele de companie

 1. Tehnologia avansată: aspiratoarele Dyson utilizează motoare digitale puternice și tehnologie ciclonică pentru a asigura o putere de aspirație constantă și eficientă.
 2. Filtrare HEPA: filtrele HEPA captează 99,97% din particulele microscopice, inclusiv alergeni și bacterii, asigurând un aer curat și sănătos în locuință.
 3. Accesorii specializate: accesoriile Dyson sunt concepute pentru a îndepărta eficient părul de animale de pe toate tipurile de suprafețe, de la covoare groase la tapițerii delicate.
 4. Durabilitate și ușurință în utilizare: aspiratoarele Dyson sunt construite pentru a fi durabile și ușor de manevrat, cu un design ergonomic care facilitează curățarea întregii locuințe.
 5. Satisfacție garantată: Dyson oferă o garanție de calitate, asigurându-se că fiecare produs îndeplinește cele mai înalte standarde de performanță și durabilitate.

Sunt de părere că investiția într-un aspirator Dyson este o decizie inteligentă pentru orice proprietar de animale de companie. Cu tehnologia sa avansată, sistemele de filtrare de înaltă calitate și accesoriile specializate, un aspirator Dyson nu doar că îți va menține locuința curată, dar va contribui și la crearea unui mediu mai sănătos pentru tine și animalele tale de companie. Nu ezita să explorezi gama de aspiratoare Dyson direct de pe site-ul Dyson România și să alegi modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale! Am selectat pentru tine trei modele care mi se par de top în ceea ce privește eficiența:

Aspirator Dyson V15™ Detect Absolute

Dyson V15™ Detect Absolute este alegerea perfectă pentru proprietarii de animale de companie care doresc un aspirator de înaltă performanță, dotat cu tehnologii avansate și accesorii specializate. Puterea sa de aspirație, tehnologia de detectare a prafului și sistemul de filtrare eficient fac din acest aspirator un instrument esențial pentru menținerea unei locuințe curate și sănătoase. Investiția într-un Dyson V15™ Detect Absolute este garantată să îmbunătățească semnificativ experiența curățeniei, oferindu-ți mai mult timp pentru a te bucura de compania prietenilor tăi blănoși.

Comanzi & primești:

Dyson V15™ Detect Absolute + Capăt de curățare Digital Motobar + Accesoriu pentru praf & spații înguste încorporat în baghetă + capăt de curățare cu iluminare Fluffy Optic + Stație de andocare + Accesoriu combi + Încărcător

Caracteristicile principale & tehnologiile integrate ale modelului Dyson V15™ Detect Absolute

 • Aspiratorul Dyson model V15™ Detect Absolute este prevăzut cu filtrare HEPA la nivelul întregului aparat. Captează cele mai minuscule particule care-i ies în cale, cum ar fi părul de animale și funinginea, eliminând aer mai curat.
 • Aspiratorul Dyson model V15™ Detect Absolute detectează particulele pe care nu le poți vedea în mod normal. Un fascicul de lumină cu un unghi precis face praful microscopic vizibil pe podele dure – astfel încât să nu ratezi nimic.
 • Măsoară particulele microscopice de praf. Un senzor special măsoară și numără particulele de praf în mod continuu – mărind automat puterea de aspirație atunci când e necesar.
 • Ecranul LCD arată ce s-a aspirat, afișând în timp real dovada științifică a unei curățări profunde.
 • Prevăzut cu motor Dyson Hyperdymium™, un motor digital puternic, ușor, care se rotește până la 125.000rpm pentru a aspira praf microscopic și resturi mari.
 • Tehnologia Root Cyclone™ – 14 cicloane în serie generează forțe de până la 100.000 g pentru a elimina praful din fluxul de aer– astfel încât să nu existe nicio pierdere de aspirație.
 • Baterie cu densitate mare de energie: fiecare baterie cu clic asigură până la 60 de minute de aspirație fără pierderi de putere, pentru o curățenie în întreaga casă.
 • Dispozitivul de filtrare complet etanș al aspiratorului Dyson V15™ Detect Absolute captează 99,99% din particulele microscopice și alergeni până la 0,1 microni – și expulzează aerul mai curat.
 • Capăt de curățare Digital Motorbar™ cu tehnologie anti-încurcare –  aspiră cu putere praful și părul de pe toate pardoselile. Pieptenele de descurcare îndepărtează automat părul de pe perie.
 • Curăță automat covoarele, în profunzime. În modul Auto, tehnologia Dyson DLS™ din interiorul Digital Motorbar™ monitorizează rezistența periei de 360 de ori pe secundă, adaptând inteligent puterea pentru diferite tipuri de suprafețe.
 • Versatilitatea tehnologiei fără cablu Dyson face mai ușoară curățarea locuinței. Curățarea puternică a podelelor, a locurilor greu accesibile și a saltelelor.
 • Capăt de curățare Fluffy Optic™ cu lățimea de 25 cm, cu filamente moi de nailon și fibre de carbon anti-statice, îndepărtează praful fin de pe podele dure și din spații înguste. Cu înălțime mică pentru a ajunge mai departe sub mobilier.
 • Trei moduri de putere de aspirare: modul Auto adaptează inteligent, cu un echilibru optim între putere și timp de funcționare. Modul Eco asigură timp de funcționare mai lung pentru o curățenie mai îndelungată, în timp ce modul Boost este proiectat pentru curățarea scurtă, intensivă.
 • Prevăzut cu ecran LCD – rapoarte de performanță în timp real, inclusiv afișarea timpului de funcționare în fiecare secundă – alerte de întreținere, moduri de putere și durata de viață a bateriei.
 • Ușor de întreținut. Filtrul și bara periei de curățare cu iluminare pot fi spălate, iar recipientul și instrumentele pot fi curățate prin ștergere, pentru a îndepărta acumularea de praf și a optimiza funcționarea aspiratorului tău Dyson.
 • Baterii cu clic care se îndepărtează și se înlocuiesc prin apăsarea unui buton, pentru a dubla timpul de funcționare (a doua baterie poate fi achiziționată separat).

Acest model de aspirator Dyson (alături de aspiratoarele Dyson V11™, Dyson V12 Detect Slim™, Dyson V10™ și Dyson V8™) este compatibil cu kit-ul de îngrijire a animalelor de companie care captează părul năpârlit și particulele/mătreața din blana animalului în timp ce îl perii. Datorită periilor flexibili (vezi imaginile alăturate), aspiră direct în recipientul de colectare al aspiratorului.

Eficiența Dyson e WoW:

 • accesoriul Dyson pentru îngrijirea animalelor de companie este proiectat acustic să fie mai silențios ca să nu deranjeze animalele;
 • destinat îngrijirii animalele de companie cu păr mediu și lung;
 • sistem autocurățare: eliberează degetul mare pentru a retrage perii; Aspiratorul trage părul încurcat direct în recipientul de colectare;
 • 364 de peri cu un unghi precis de 35°, care se flexează în poziție verticală în timp ce folosești peria, pătrunzând adânc în blana animalului pentru a prinde firele de păr deja desprinse/năpârlite;
 • furtun extensibil pentru îngrijire confortabilă;
 • adaptor cu eliberare rapidă, care adăugă până la 100 cm la aspiratorul fără fir Dyson.
aspirator Dyson pet grooming kit
Dyson pet grooming kit

Aspirator Dyson Cyclone V10™ Absolute

Aspiratorul Dyson Cyclone V10™ Absolute este un produs de top în gama aspiratoarelor fără fir de la Dyson, proiectat pentru a oferi o performanță de curățare superioară și pentru a face față provocărilor părului de animale de companie. Cu tehnologii avansate și un design ergonomic, acest aspirator este ideal pentru orice gospodărie.

Comanzi & primești:

 • Dyson Cyclone V10™ Absolute
 • Capăt de curățare Digital Motobar – aspiră cu putere praful și părul de pe toate pardoselile în timp ce pieptenele de descurcare integrat îndepărtează automat părul de pe perie.
 • Capăt de curățare Fluffy – proiectat cu fibră de carbon antistatică și nylon pentru curățarea suprafețelor lucioase sau dure precum parchetul și gresia.
 • Accesoriul combinat Quick Release dispune de o funcție specială: prin apăsarea unui simplu buton, treci de la un capăt larg la o perie pentru suprafețele delicate.
 • Accesoriu pentru spații înguste cu eliberare rapidă, conceput pentru curățare precisă în zonele greu accesibile, precum în spatele dulapului sau în colțuri.
 • Mini perie motorizată, accesoriul perfect pentru trepte și spațiile mici din locuință sau din mașină.  
 • Accesoriu pentru zone greu accesibile – se îndoaie pentru a ajunge la suprafețele joase și este proiectat pentru a curăța complet zonele înguste de sub mobilier prin ajustarea unghiului baghetei până la 90 grade.
 • Stație de andocare ce poate fi montată pe perete pentru a încărca aspiratorul și a depozita ordonat toate accesoriile.
 • Încărcător.

Caracteristicile generale ale Aspiratorului Dyson Cyclone V10™ Absolute

Putere mare de aspirație: Dyson Cyclone V10™ Absolute este echipat cu un motor digital V10, care generează o putere de aspirație de până la 151 AW, asigurând o curățenie profundă pe toate tipurile de suprafețe.

Autonomie: bateria de litiu-ion oferă până la 60 de minute de funcționare continuă în modul Eco, permițând curățarea completă a locuinței fără întreruperi.

Container de praf mare: capacitatea containerului de praf de 0,76 litri reduce frecvența golirilor, iar sistemul de golire igienică elimină praful și murdăria într-un singur pas.

Acest model este un aspirator puternic fără fir cu tehnologie anti-încurcare, potrivit tuturor tipurilor de pardoseli, dotat cu un recipient de colectare cu 40% mai mare în comparație cu aspiratoarele Dyson V8™. CLICK pe FOTO pentru PREȚ & DISPONIBILITATE!

Tehnologiile avansate cu care este Dotat Dyson Cyclone V10™ Absolute

Tehnologia ciclonică: Dyson Cyclone V10™ Absolute utilizează 14 cicloane pentru a genera forțe centrifuge extrem de puternice, care separă praful și murdăria din aer, capturând particulele fine.

Filtrare complet sigilată: sistemul de filtrare complet sigilat captează 99,97% din particulele de până la 0,3 microni, asigurând un aer mai curat și sănătos în locuință.

Moduri de curățare multiple: trei moduri de curățare diferite permit ajustarea puterii de aspirație în funcție de necesități, de la curățarea podelelor dure la covoare groase și mobilier tapițat.

Accesoriile care îl fac potrivit pentru colectarea părului de animale

Peria direct drive: această perie motorizată este ideală pentru curățarea în profunzime a covoarelor, îndepărtând eficient părul de animale și murdăria încorporată.

Peria soft roller: special concepută pentru podele dure, peria Soft Roller captează particulele mari și praful fin simultan, protejând în același timp suprafețele delicate.

Mini perie motorizată: perfectă pentru curățarea părului de animale de pe mobilier, tapițerie și spații restrânse, această perie motorizată mică oferă o curățare eficientă și rapidă.

Accesoriul pentru spații înguste: ideal pentru curățarea locurilor greu accesibile, acest accesoriu subțire permite îndepărtarea părului de animale și a murdăriei din colțuri și crăpături.

Dyson Cyclone V10™ Absolute este alegerea perfectă pentru proprietarii de animale de companie care doresc un aspirator puternic și versatil. Tehnologiile avansate, sistemul de filtrare eficient și accesoriile specializate fac din acest aspirator un instrument indispensabil pentru menținerea unei locuințe curate și sănătoase.

Cu ajutorul Dyson Cyclone V10™ Absolute transformi curățenia într-o activitate ușoară și eficientă, oferindu-i locuinței tale îngrijirea pe care o merită.

Aspirator Dyson V12™ Detect Slim Absolute

Aspiratorul Dyson V12™ Detect Slim Absolute este un aspirator fără fir, compact și puternic, proiectat pentru a oferi o curățenie superioară și pentru a face față provocărilor părului de animale de companie. Cu tehnologii de ultimă oră și un design ergonomic, acest aspirator este ideal pentru orice gospodărie.

Caracteristicile generale ale aspiratorului Dyson V12™ Detect Slim Absolute

Putere de aspirație: Dyson V12™ Detect Slim Absolute este echipat cu un motor digital V12, care generează o putere de aspirație impresionantă de până la 150 AW, asigurând o curățenie profundă pe toate tipurile de suprafețe.

Autonomie: bateria de litiu-ion oferă până la 60 de minute de funcționare continuă, permițând curățarea completă a locuinței fără întreruperi.

Tehnologiile avansate cu care este Dotat Dyson V12™ Detect Slim Absolute

Tehnologia laser detect: aspiratorul este dotat cu un laser integrat în capul de curățare, care detectează particulele de praf invizibile pe podele dure, iluminându-le pentru a asigura o curățare detaliată și eficientă.

Senzorul piezo: senzorul piezo măsoară și analizează particulele de praf colectate, ajustând automat puterea de aspirație pentru a se adapta la nivelul de murdărie întâlnit, maximizând astfel eficiența curățeniei.

Filtrare complet sigilată: sistemul de filtrare complet sigilat captează 99,99% din particulele de până la 0,3 microni, asigurând un aer mai curat și sănătos în locuință.

Ecran LCD: Afișajul LCD furnizează informații în timp real despre performanța aspiratorului, durata rămasă a bateriei și modul de curățare utilizat, oferind un control complet al procesului de curățenie.

Accesoriile care îl fac potrivit pentru colectarea părului de animale

Peria laser slim fluffy: această perie motorizată este dotată cu un laser care iluminează praful invizibil, iar periile rigide de nailon și fibrele anti-static ajută la îndepărtarea eficientă a părului de animale și murdăriei de pe podele dure.

Mini perie motorizată: ideală pentru curățarea părului de animale de pe mobilier și tapițerie, această perie motorizată mică îndepărtează cu ușurință părul și murdăria încorporată din spațiile restrânse.

Accesoriul pentru spații înguste: acest accesoriu subțire și flexibil este perfect pentru curățarea locurilor greu accesibile, cum ar fi între pernele canapelei sau sub mobilier, unde părul de animale se poate acumula.

Peria pentru praf cu fire moi: proiectată pentru suprafețele delicate și obiectele fragile, această perie îndepărtează eficient părul de animale și praful fără a zgâria suprafețele.

Aspirator Dyson V12™ Detect Slim Absolute par animale
Dyson V12™ Detect Slim Absolute este alegerea perfectă pentru proprietarii de animale de companie care doresc un aspirator de înaltă performanță, dotat cu tehnologii avansate și accesorii specializate. Puterea sa de aspirație, tehnologia de detectare a prafului și sistemul de filtrare eficient fac din acest aspirator un instrument esențial pentru menținerea unei locuințe curate și sănătoase. CLICK pe FOTO pentru PREȚ & DISPONIBILITATE.

Descoperă avantajele aspiratoarelor Dyson

Investiția într-un aspirator Dyson este una dintre cele mai bune decizii pe care le poți lua pentru a-ți menține casa curată și sănătoasă, mai ales dacă ai animale de companie. Cele trei modele prezentate – Dyson V15™ Detect Absolute, Dyson Cyclone V10™ Absolute, și Dyson V12™ Detect Slim Absolute – se disting prin tehnologii avansate, putere de aspirație impresionantă și accesorii specializate care fac față cu brio provocărilor părului de animale.

 • Dyson V15™ Detect Absolute utilizează tehnologia laser pentru a detecta praful invizibil, asigurând o curățenie meticuloasă și adaptându-se automat nivelului de murdărie pentru eficiență maximă.
 • Dyson Cyclone V10™ Absolute oferă performanță puternică și versatilitate, fiind ideal pentru curățenia zilnică a tuturor tipurilor de suprafețe, de la podele dure la covoare groase.
 • Dyson V12™ Detect Slim Absolute combină tehnologia laser cu un design compact și puternic, perfect pentru gospodăriile care necesită o curățenie detaliată și mobilitate sporită.

Aceste aspiratoare nu doar că elimină eficient părul de animale și murdăria, dar și contribuie la îmbunătățirea calității aerului din locuința ta, datorită sistemelor avansate de filtrare HEPA care captează 99,99% din particulele fine și alergenii.

Cu aspiratoarele Dyson, te poți bucura de o casă super curată și de prezența animalelor de companie fără stresul cauzat de curățenie. Nu mai sta pe gânduri și explorează beneficiile acestor modele de top, făcând un pas important către un mediu mai sănătos și mai plăcut pentru tine și prietenii tăi blănoși.

Click pe link-urile de mai sus pentru a descoperi toate avantajele aspiratoarelor Dyson și pentru a achiziționa modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale! 😉

Ți-a plăcut ce ai citit? Spune-le și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *