Fără categorie

Despre noi

„Numai când vei iubi un animal vei simţi iubirea cu toată inima.”  (Anatole France)

Încântată de cunoștință! Eu sunt publicația on-line ”Totul despre animale” și mă adresez tuturor celor care iubesc animalele de companie, animalele sălbatice și natura, în general. Am pornit la drum cu un scop bine definit: de a-i ajuta pe oameni să-și înțeleagă prietenii de lângă ei, să învețe să-i iubească și îngrijească, să-i respecte și să le ofere toată atenția pe care aceștia o merită. Mi-am deschis larg paginile, pentru a primi între rândurile lor, scrise cu pricepere și dăruire, pe cel mai bun prieten al omului, câinele, pe grațioasa felină din locuințele noastre, pisica, pe mândrul și elegantul cal, simpatice rozătoare de tot felul, păsări cu aspect și triluri unice, reptile iscoditoare, dar prietenoase.

Nu am ocolit nici lumea acvatică așa că, îți voi prezenta cei mai faimoși pești de acvariu, te voi învăța cum să-i hrănești corect, cum să le acorzi îngrijirea propice, dar și cum să-ți construiești iazuri moderne sau să-ți amenajezi acvarii marine. S-au prins în hora prieteniei și animalele sălbatice, dornice fiind de afirmare! Te voi plimba prin locuri inedite ca să-ți arăt, chiar dacă doar virtual, cât de fericite sunt animalele în habitatul lor natural.

”Totul despre animale” a luat naștere din dorința de a transmite și altora un mesaj important: iubirea și respectul stau la baza nu doar a relațiilor interumane, ci și a relațiilor dintre om și animal; un ”animal” pe care, cu voia ta, bunule cititor, îl voi numi ”prieten”. Un PRIETEN care nu ne dezamăgește, este mereu prezent lângă noi și în sufletele noastre, ca o altfel de oglindire a propriului caracter.

Hai să colaborăm!

Ai un PET-SHOP, reprezinți un BRAND din domeniul PET sau o altă AFACERE care se adresează iubitorilor și posesorilor de ANIMALE de COMPANIE (pet hotel, centru de educație canină/școală de dresaj, pensiune turistică ce agreează și prezența animalelor de companie, etc.) și ai nevoie de

  • publicitate/reclamă/comunicat de presă/advertoriale pe site-ul TOTUL despre ANIMALE

sau

  • articole interesante, origininale, optimizate SEO, cu imagini relevante pentru propriul blog/site?

Lasă-mi un email pe blogtotuldespreanimale@gmail.com și revin către tine cu o ofertă de preț. Până una alta, aruncă o privire peste PORTOFOLIUL MEU.

Mihaela Istrate

Ți-a plăcut ce ai citit? Spune-le și prietenilor!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *