Ansambluri de joacă pentru pisici – TOP 8 cele mai inspirate alegeri
Cu PET-ul la shopping!,  Pisici,  Recomandări

Ansamblu de joacă pentru pisici – TOP 8 cele mai inspirate alegeri

Una dintre cele mai bune cărți pe care le-am citit în ultima perioada a fost ”Nebuni după pisicile noastre nebune” (apărută anul trecut la Editura Trei) scrisă de medicul veterinar specializat în psihiatria și comportamentul animalelor Claude Beata.

Nu am pisică, însă îmi place să acumulez cunoștințe și să descopăr lucruri interesante despre comportamentul acestor minunate prietene, iar cartea lui Claude Beata este exact ce trebuie să se regăsească pe lista de lectură a fiecărui iubitor de pisici. Dacă ți-am stârnit curiozitatea și vrei să o spicuiești, o poți achiziționa de pe unul din site-urile de mai jos:

”Bine, bine, dar de ce ai băgat la înaintare cartea cu pricina când textul tău ar trebui să fie despre ansambluri de joacă pentru pisici?” te poți întreba, și pe bună dreptate. În cartea sa, Claude Beata menționează, și nu o dată, despre cât de important este jocul în viața pisicilor – indiferent că-i vorba de puiuți sau de mâțe adulte, și cât de vital este pentru bunăstarea lor fizică, dar mai ales psihică, să aibă un teritoriu amenajat corespunzător pentru a-i satisface ambele laturi: aceea de prădător și de pradă. Iar ansamblurile de joacă pentru pisici ar trebui să reprezintă una dintre cele mai importante piese din ecosistemul pisicii care trăiește în interior.

Citește și: Cum obișnuiești pisica cu hamul

”Pentru a fi eficient, este necesar ca echipamentul să fie compus din mai multe elemente care corespund nevoilor obișnuite ale pisicilor. În primul rând, el trebuie să aibă mai multe niveluri. Înălțimile diferite îi permit pisicii să-și aleagă zona de izolare și să-și stabilească una protejată, la înălțime. Trebuie să posede, de asemenea, câteva ascunzători, câteva cutii mai mult sau mai puțin închise care să favorizeze spionajul discret, distracție apreciată de multe pisici. Stâlpul pe care se sprijină acest ansamblu este adesea învelit cu sfoară, lucru ce permite ascuțirea ghearelor. Mai mult, dacă acest ansamblu este așezat în fața unei ferestre permițând astfel observarea împrejurimilor, acest simplu element de decor devine cheia stării de bine a felinelor… chiar dacă acest lucru nu este suficient.” (Nebuni după pisicile noastre nebune)

Claude Beata a descris, în câteva cuvinte, importanța majoră pe care un astfel de obiect, un ansamblu de joacă, o are pentru ca animalul de companie să aibă o viață echilibrată. Ansamblul de joacă îi oferă posibilitatea de a se cățăra, de a se ascunde, de a pândi, de a observa, de a-și ascuți gheruțele, de a explora. Vestea bună e că un astfel de ansamblu de joacă sau de cățărare pentru pisici este foarte accesibil, atât ca preț, cât și ca design și disponibilitate. Există variante diverse, de mărimi și culori diferite, care necesită un buget redus sau unul ceva mai mare. Am ales pentru tine 8 modele eficiente, unele dintre cele mai bune care există în acest moment pe piața din România. Printre ele, l-am strecurat și pe cel pe care nepotul Mango 🙂 cel mai iubit roșcovan al familiei, îl folosește cu multă plăcere, atât când are chef de joacă, cât și când are chef să lenevească la înălțime. Dar, deocamdată, hai să vedem concret de ce e bine să faci o astfel de achiziție.

Beneficiile unui ansamblu de joacă pentru pisici

Pisicile sunt animale de companie jucăușe și curioase, care pentru a fi sănătoase și fericite au nevoie în permanență de stimulare mentală și fizică. Un ansamblu de joacă bine ales poate oferi pisicii tale exact ceea ce are nevoie pentru a-și satisface instinctele naturale, a-și menține condiția fizică și a preveni comportamentele distructive. Așadar, primele beneficii care ar trebui să te determine să faci alegerea corectă, sunt următoarele:

1. Stimulare mentală & fizicăansamblurile de joacă oferă pisicilor un mediu complex în care pot explora, se pot cățăra și se pot ascunde. Aceste activități sunt esențiale pentru stimularea mentală a pisicilor, prevenind plictiseala și problemele comportamentale asociate acesteia. De asemenea, exercițiile fizice ajută la menținerea greutății ideale și la prevenirea obezității.

2. Satisfacerea instinctelor naturale – pisicile au instincte naturale puternice de vânătoare și marcare a teritoriului. Stâlpii de sisal și platformele înalte din ansamblurile de joacă le permit să-și ascută ghearele și să observe mediul înconjurător de la înălțime, satisfăcând astfel aceste instincte esențiale.

3. Reducerea stresului & anxietății – un mediu de joacă variat poate ajuta la reducerea stresului și anxietății pisicilor, oferindu-le un loc sigur în care se pot retrage și relaxa. Acest aspect este deosebit de important pentru pisicile care trăiesc în apartamente sau în medii cu mai puține oportunități de explorare în aer liber.

4. Prevenirea comportamentelor distructiveplictiseala și lipsa de stimulare pot conduce la comportamente distructive, cum ar fi zgârierea mobilei sau distrugerea obiectelor din casă. Oferindu-le un ansamblu de joacă atractiv, vei putea redirecționa atenția pisicilor către un loc sigur și destinat activităților lor.

5. Îmbunătățirea relației om – pisică – dacă o vei observa cum se comportă atunci când folosește ansamblul de joacă, vei putea înțelege mai bine nevoile și preferințele sale. Acest lucru poate întări legătura dintre voi și poate face timpul petrecut împreună mai plăcut și mai distractiv.

Cum să alegi ansamblul de joacă potrivit pentru pisica ta

Alegerea ansamblului de joacă potrivit pentru pisica ta poate părea o sarcină dificilă, având în vedere varietatea de produse disponibile pe piață. De exemplu, pentru a-i alege lui Mango ansamblul de joacă potrivit, Andra, sora mea, a făcut un research temeinic mai înainte de a trece la achiziție și chiar s-a folosit și de cele câteva criterii esențiale pe care ți le prezint în continuare, în speranța că te vor ajuta să faci cea mai bună alegere. Iată ce trebuie să iei în considerare:

1. Dimensiunea și spațiul disponibil

 • Dimensiunea ansamblului: în funcție de spațiul disponibil din locuința ta, alege un ansamblu care să se potrivească fără a aglomera camera. Dacă locuiești într-un apartament mic, optează pentru un ansamblu compact.
 • Spațiul vertical: pisicile adoră să se cațere, așa că un ansamblu înalt poate fi o soluție excelentă, chiar dacă spațiul pe orizontală este limitat.

2. Materiale și durabilitate

 • Calitatea materialelor: alege un ansamblu de joacă pentru pisică realizat din materiale durabile și non-toxice. Stâlpii acoperiți cu sisal sunt ideali pentru ascuțirea ghearelor, iar platformele acoperite cu pluș sau covorase moi oferă confort.
 • Stabilitate: asigură-te că ansamblul este stabil și nu se va răsturna ușor, mai ales dacă ai pisici mari sau foarte active.

3. Funcționalitate și elemente de joacă

 • Diverse nivele și platforme: ansamblurile cu mai multe nivele oferă pisicilor oportunități de cățărare și explorare. Platformele înalte sunt perfecte pentru observație și relaxare.
 • Elemente de joacă: tuneluri, hamace, jucării suspendate și ascunzători pot adăuga un plus de divertisment și stimulare pentru pisica ta.
 • Stâlpi de sisal: după cum am tot spus și anterior, aceștia sunt esențiali pentru ca pisica ta să-și ascută ghearele, protejând astfel mobila din casă.

4. Nevoile specifice ale pisicii tale

 • vârsta și nivelul de activitate: pisicile tinere și active vor beneficia de ansambluri cu multe elemente de joacă și niveluri înalte. Pisicile mai în vârstă sau cele mai puțin active pot prefera ansambluri mai simple, cu platforme joase și confortabile.
 • Dimensiunea și greutatea: asigură-te că ansamblul poate susține greutatea pisicii tale, mai ales dacă ai o pisică de talie mare (Norvegiană de pădure, Maine Coon, etc.)

5. Estetică și integrare în decor

 • Designul ansamblului: alege un ansamblu care se potrivește cu decorul locuinței tale. Multe ansambluri sunt disponibile în diverse culori și stiluri, astfel încât să poți găsi unul care să se integreze armonios în spațiul personal.

6. Buget

 • Raport calitate-preț: stabilirea unui buget te poate ajuta să restrângi opțiunile. Caută un ansamblu care oferă un echilibru bun între preț și calitate, asigurându-te că investești într-un produs durabil și funcțional.

După cum vezi, alegerea ansamblului de joacă potrivit pentru pisica ta implică luarea în considerare a mai multor factori, de la dimensiunea și stabilitatea ansamblului până la nevoile specifice ale pisicii. Ținând cont de aceste criterii, vei putea alege un ansamblu care nu doar că îți va menține pisica activă și fericită, dar va și adăuga un plus de confort și divertisment în viața ei. Iar dacă ea este fericită, atunci și tu vei fi nu mulțumit, ci super mulțumit! 😉

Citește și: Jucării pentru pisici care le ajută să se mențină în formă

Ansambluri de joacă pentru pisici – TOP 10 cele mai inspirate alegeri

Pentru că am stabilit beneficiile ansamblurilor de joacă pentru pisici și am bifat criteriile esențiale pentru alegerea acestora, este timpul să vezi ce am selectat pentru tine, mai exact 8 dintre cele mai bune ansambluri de joacă disponibile pe piață. Aceste produse au fost selectate cu responsabilitate, luând în considerare calitatea materialelor, funcționalitatea, stabilitatea și nevoile specifice ale pisicilor. Fiecare recenzie oferă detalii despre caracteristicile produsului, avantajele și dezavantajele acestuia, pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere pentru pisica ta. Până la urmă, ea este personajul principal în această poveste, corect? 🙂

Ansamblu pentru Pisici Feandrea, înalt de 164 cm, cu 3 ascunzători, culoare gri deschis

Am zis să nu las ce e mai bun la urmă, și să încep cu unul dintre ansamblurile care mie îmi plac foarte tare și pe care, dacă aș avea pisică/pisici și o locuință spațioasă, nu aș sta pe gânduri și l-aș adăuga în coșul de cumpărături.

Ansamblu pentru Pisici FeandreaCaracteristici VERIFICĂ DISPONIBILITATEA & PREȚUL ACTUAL
Ansamblul pentru pisici Feandrea, cu o înălțime de 164 cm, este un produs de calitate superioară, un ansamblu robust, conceput pentru a oferi pisicii tale/pisicilor tale un loc ideal pentru joacă, relaxare și ascuțirea ghearelor.

Feandrea Ansamblu de joaca pentru pisici

Înălțime: 164 cm
Material: MDF/fibră de densitate medie, pluș moale și sisal
Culoare: gri deschis
Greutate: 21 de kg.
Elemente de joacă: trei ascunzători, platforme multiple, stâlpi de sisal.
Verifica prețul pe Emag

PRO

 • Materiale de înaltă calitate: plușul moale și stâlpii de sisal oferă confort și durabilitate.
 • Design stabil: construcția robustă și baza largă asigură stabilitate, chiar și pentru pisicile mari și active. În plus, după cum se poate observa și din imaginea alăturată, ansamblul de joacă pentru pisici este prevăzut cu un sistem de prindere pentru perete, ceea ce-i sporește stabilitatea și-l face potrivit chiar și pentru cele mai năzdrăvane mâțe.
 • Diverse nivele și elemente de joacă: multiple platforme și gauri ce oferă un spațiu variat pentru joacă și relaxare.
 • Usor de asamblat: majoritatea utilizatorilor au raportat că ansamblul este ușor de montat, cu instrucțiuni clare și toate piesele necesare incluse (vezi, mai jos, recenziile de pe site).

CONTRA

 • Preț mai ridicat: comparativ cu alte ansambluri de joacă, acest model poate părea mai scump, dar calitatea justifică investiția.
 • Spațiu ocupat: datorită dimensiunilor sale, ansamblul necesită un spațiu mai mare, ceea ce poate fi un inconvenient în locuințele mai mici.
ansamblu joacă pisici
ansamblu de joacă pentru pisici recomandat pe emag

”Pisicul are acum propriul castel și e rege. Îi place maxim, nu se plictisește de el, doarme în diferitele locuri de pe el, folosește sisalul, etc. O achiziție foarte bună, desi e un pic mare, e calitate maximă. Am studiat destul de mult ansamblurile și l-am ales pe acesta, nu îmi pare rău. Dacă ai mai multe pisici e chiar și mai indicat, pentru mărime și complexitate.” (review cumpărător Emag)

”Îl am de cateva luni bune, nu am nimic rau de spus. Raportul preț – calitate este genial, materiale de calitate. Extrem de mulțumit. Motanul il adoră!” (Claudiu C.)

”Motanul meu îl adora! Stă foarte mult în el de când l-am luat, acolo doarme și acolo se joacă, ceea ce nu mă așteptam. L-am asamblat super ușor și intuitiv, iar materialele sunt rezistente, de calitate. Este mult mai mare decât mă așteptam, are loc destul să se joace și să doarmă. Cred ca încap lejer 2-3 pisici să se joace și să doarmă în ansamblu. Super mulțumită!” (Andreea – cumpărător Emag)

”Foarte rezistent, instrucțiuni clare de montat și cel mai mult ador faptul că e foarte spatios și pentru pisicuțe mai dolofane. Am mai avut cat tree-uri și nici unul nu a fost așa bun ca asta. Recomand, mai ales că e foarte bun și pentru pisicile adulte, fiind așa spațios.” (Chris)

Ansamblul pentru pisici Feandrea de 164 cm este o alegere excelentă pentru cei care caută un produs durabil și funcțional pentru pisicile lor. Materialele de calitate, designul stabil și multiplele elemente de joacă fac din acest ansamblu o investiție valoroasă pentru bunăstarea și fericirea pisicii tale. Deși prețul poate fi mai mare comparativ cu alte modele, calitatea și durabilitatea sa justifică pe deplin această diferență.

De ce îmi place brand-ul Feandrea și de ce voi continua să îți recomand aceste produse

Deși este un brand tânăr, născut în 2018, Feandrea a devenit un nume sonor în industria produselor pentru animale de companie, fiind apreciat pentru calitatea superioară și designul inovator al produselor sale. Feandrea se concentrează pe crearea de ansambluri de joacă, mobilier și accesorii pentru pisici și câini, având o reputație solidă în rândul proprietarilor de animale de companie.

Feandrea

Caracteristici distinctive ale brandului Feandrea:

Calitate superioară a materialelor: produsele Feandrea sunt fabricate din materiale durabile și sigure, cum ar fi sisalul natural și plușul moale, asigurând confortul și siguranța animalelor de companie.

Design ergonomic & funcțional: Feandrea acordă o atenție deosebită designului produselor, asigurându-se că acestea sunt atractive, funcționale și ușor de integrat în orice locuință. Ansamblurile de joacă sunt proiectate pentru a satisface nevoile naturale ale pisicilor de a se cățăra, a zgâria și a se ascunde.

Stabilitate & siguranță: o prioritate majoră pentru Feandrea este stabilitatea produselor. Ansamblurile de joacă sunt construite cu baze largi și structuri robuste pentru a preveni răsturnarea, oferind astfel un mediu sigur pentru pisici.

Ușurința asamblării: produsele Feandrea vin cu instrucțiuni clare și toate accesoriile necesare pentru a facilita asamblarea. Majoritatea utilizatorilor raportează o experiență pozitivă în montarea ansamblurilor de joacă.

Reputație excelentă: Feandrea a câștigat încrederea consumatorilor datorită feedback-ului pozitiv constant. Recenziile de pe diverse platforme online evidențiază calitatea superioară și satisfacția generală a clienților.

Diversitate : brand-ul oferă o gamă variată de produse pentru diferite nevoi și preferințe, de la ansambluri de joacă complexe, până la accesorii simple și funcționale.

Angajament față de clienți & animalele de companie: Feandrea se angajează să ofere produse care nu doar îmbunătățesc viața animalelor de companie, ci și îmbunătățesc experiența proprietarilor. Fiecare produs este conceput cu atenție la detalii și testat pentru a asigura standarde înalte de calitate și siguranță.

Dacă ești în căutarea unor produse de înaltă calitate pentru pisica ta, Feandrea este un brand de încredere care oferă soluții durabile, sigure și atractive. Alegerea unui ansamblu de joacă de la Feandrea poate fi o investiție excelentă în bunăstarea și fericirea pisicii tale.

Ansamblu de joacă pisici FEANDREA, dimensiuni 60 x 50 x 206 cm

Presupunând din start că ai o locuință spațioasă, vreau să îți prezit tot un ansamblu de joacă de la Feandrea (ți-am zis, îmi place foarte mult acest brand), de data aceasta unul care depășește ușor 2 metri înălțime.

Ansamblu de joacă pisici FEANDREA – 206 cmCaracteristiciRecomandări direct de la producătorVERIFICĂ DISPONIBILITATEA & PREȚUL ACTUAL
Ansamblul de joacă pentru pisici Feandrea, cu o înălțime impresionantă de 206 cm, este proiectat pentru a oferi un spațiu amplu de joacă și odihnă pentru pisicile tale. Acesta include multiple nivele, platforme și stâlpi de sisal, fiind ideal pentru pisicile active și curioase care adoră să se cațere.
ansamblu Feandrea de 206 cm
Dimensiuni: 60 x 50 x 206 cm
Material: plăci aglomerate, plus, frânghie sisal, stâlp din carton întărit.
Culoare: gri deschis.
Greutate: 26.5 kg.
Conține 1 kit anti-basculare care îi sporește stabilitatatea (era și nevoie de așa ceva având în vedere înălțimea impresionantă).
Elemente de joacă: platforme multiple, stâlpi de sisal, hamace, locuri de ascuns.
Amplasează ansamblul de joacă pentru pisică lângă perete, pe o podea plană.

Nu utiliza produsul în medii umede.

Copiii nu au voie să se urce în ansamblu sau să se joace cu acesta.

Recomandăm fixarea ansamblului de perete cu ajutorul dispozitivul anti-basculare inclus în pachet.
Verifica prețul pe Emag
Ansamblu Feandrea înalt de 206 cm
Ansamblul de joacă pentru pisici Feandrea de 206 cm este o alegere excelentă pentru proprietarii care caută un produs de calitate superioară, ce oferă pisicilor un spațiu generos pentru joacă și relaxare. Înălțimea sa impresionantă și diversitatea de elemente de joacă îl fac ideal pentru pisicile active și curioase. Deși prețul poate fi mai ridicat, calitatea și funcționalitatea sa justifică investiția, oferind un mediu sigur și confortabil pentru pisicile tale.
CLICK pe FOTO pentru PREȚ!

Ansamblu de joacă pentru pisici de la Feandra de 206 cm

PRO

 • Înălțime impresionantă: cu o înălțime de 206 cm, acest ansamblu este perfect pentru pisicile care iubesc să se cațere și să observe mediul înconjurător de la înălțime.
 • Materiale de înaltă calitate: plușul moale și sisalul rezistent oferă durabilitate și confort.
 • Design stabil: baza largă și structura robustă asigură stabilitate, prevenind răsturnarea.
 • Diversitate de elemente de joacă: include multiple platforme, hamace și stâlpi de sisal pentru ascuțirea ghearelor, oferind pisicilor un spațiu variat de joacă și relaxare.
 • Ușor de asamblat: Instrucțiunile clare și accesoriile incluse fac montarea rapidă și simplă.

CONTRA

 • Necesită spațiu vertical generos: datorită înălțimii sale, acest ansamblu este mai potrivit pentru locuințele cu tavane înalte și spațiu vertical suficient.
 • Preț ridicat: deși oferă multe funcționalități și este construit din materiale de calitate, prețul poate fi mai mare comparativ cu alte modele.
Preț ansamblu de joacă pisici Feandra de 206 cm

”Este exact ca în descriere, are ceva mai bine de 2 metri și este solid, iar pisoii îl adora. Am plătit pentru el 487 de lei și consider că raportul preț – calitate este corect. Noi l-am ancorat de podea, deși pare stabil și neancorat.” (Daniela T – cumpărător Emag)

”Nota 10 +++ Arată excepțional, este foarte rigid, spațios și foarte mare!” (Mihai E – cumpărător Emag)

”Superb cat tower. Motănelul nostru Sushi, este cel mai încântat de el! Dupa cum se vede (n.r. pe pagina cu recenzii au fost încărcate foto de la clienți), ne-a ajutat inclusiv cu instrucțiunile de ansamblare). Este un ansamblu de joaca pentru pisici foarte rigid, pufos, înalt și foarte diversificat pentru a se juca în el. Merită fiecare bănut și-l recomand cu drag pentru prietenii voștri blănoși!” (Bianca G.)

”Produsul este excelent, iar livrarea s-a efectuat la timp! Raport calitate-preț perfect! Coletul a ajuns intact, produsul a venit împachetat foarte bine, cu manual de asamblare si fără componente lipsă. S-a montat foarte ușor. Materialul este unul foarte fin și plăcut la atingere, pisicile îl adoră! Deși înalt, este foarte stabil. Recomand cu încredere!” (review cumpărător Emag)

Ansamblu de joacă pentru pisici Feandrea – design minimalist

Tot cu Feandrea, tot cu Feandrea? Tot! E ultimul de la acest brand, parol! Și îl aduc în discuție tocmai pentru că e ansamblul de joacă preferat al nepotului Mango, cea mai nouă achiziție din portofoliul său de pisoi care se respectă. Dacă ai o locuință amenajată într-un stil minimalist și nu foarte spațioasă, atunci acest ansamblu se integrează perfect în spațiul pe care-l ai la dispoziție.

”In atelierul de creație FEANDREA, doi pisoi adorabili se plimbă de ici-colo. Au norocul să poată folosi toți copacii noștri pentru pisici. Datorită lor și feedback-ului lor prin diferitele atitudini și reactii, inginerii echipei R&D FEANDREA colectează informații de primă mână pentru a răspunde mai bine cerințelor pisicilor noastre.” (Feandrea)

Ansamblul de joacă pentru pisici Feandrea de 114 cm
cu design minimalist
CaracteristiciRecomandări
de la producător
VERIFICĂ DISPONIBILITATEA & PREȚUL ACTUAL
Ansamblul de joacă pentru pisici Feandrea de 114 cm este un model mai compact, ideal pentru locuințele moderne și spațiile mai mici. Cu un design minimalist și elegant în nuanță de maro rustic, acest ansamblu oferă pisicii/pisicilor un spațiu confortabil pentru joacă și relaxare.

ansamblu de joacă pentru pisici Feandrea design minimalist
Culoare: maro rustic.
Materiale: PAL, otel, material de plus, sisal.
Dimensiuni produs: 74 x 34 x 114 cm (L x l x H).
Dimensiunile nișei: 46 x 34 x 36 cm (L x l x H)
Dimensiuni placă de zgâriat sisal: 31 x 30 cm
Greutate: 12,8 kg.
Dacă pisica începe să mestece sau să mănânce covorașele, te rugăm să le îndepărtezi și să le ții departe de pisică.

Dacă materialul de pluș al căsuței se rupe accidental, te rugăm să o repari sau să o înlocuiești imediat pentru a evita riscul de rănire din cauza pieselor deteriorate.

Din motive de siguranță, te sfătuim sa fixezi produsul pe perete cu dispozitivul anti-înclinare furnizat.
Verifica prețul pe Emag

PRO

 • Design compact: ideal pentru spațiile mai mici, acest ansamblu economisește spațiu fără a compromite funcționalitatea.
 • Materiale de calitate: plușul moale și stâlpii de sisal oferă confort și durabilitate.
 • Estetică atractivă: nuanța de maro rustic și designul elegant se potrivesc bine în locuințele moderne.
 • Usor de asamblat: instrucțiunile clare și piesele incluse fac montarea rapidă și simplă.
 • Diversitate de elemente: platformele și casa oferă pisicilor un loc de joacă și relaxare variat.
 • Preț foarte bun: având în vedere că vorbim despre un ansamblu durabil și foarte elegant, prețul este foarte accesibil.

CONTRA

 • Mai puține nivele: comparativ cu ansamblurile mai mari prezentate anterior, acest model are mai puține nivele și elemente de joacă.
 • Potrivit pentru pisici mici și medii: datorită dimensiunilor sale, acest ansamblu este mai potrivit pentru pisici de talie mică și medie, nu și pentru cele de talie mare, cum ar fi Maine Coon, de exemplu.
ansamblu pentru pisica design minimalist
Ansamblul de joacă pentru pisici Feandrea de 114 cm, în nuanță maro rustic, este o alegere excelentă pentru cei care caută un model compact și elegant pentru locuințele moderne. Deși este mai mic și are mai puține nivele comparativ cu ansamblurile mai mari, oferă totuși un spațiu variat de joacă și relaxare pentru pisicile de talie mică și medie. Designul atractiv și materialele de calitate fac din acest ansamblu o opțiune potrivită pentru economisirea spațiului fără a compromite confortul și funcționalitatea.
CLICK pe FOTO pentru PREȚ.

”Se asamblează foarte ușor, iar pisicuța mea e încântată. Material de calitate, cu instrucțiuni intuitive.” (Eca)

”Un produs minunat, materiale calitative, design deosebit, toată lumea este mulțumită.” (Maria)

”Un produs solid și cu aspect plăcut. Materiale bune, asamblare ușoară.” (Laurențiu)

”Ambalat corespunzator și cu o schemă de montaj simplă și eficientă. Pisicile îl adoră, și noi ne bucurăm că se potriveste cu mobila de birou.” (Rodion)

”Este exact ceea ce căutam. Se potrivește perfect în spațiul de pe balcon, exact unde-i place ei (n.r. pisicii 🙂 ) să stea. Calitatea materialelor este foarte bună, cu o singură idee de improvement: mai multe benzi scai pentru cele 2 salteluțe albe. Per total, recomand!” (Gabriel)

Ansamblu de joacă pentru pisici de talie mare – Natural Paradise Magnolia XL

Acest ansamblu de joacă pentru pisici este un produs de top, cotat la 5 stele de către cei care l-au achiziționat, un ansamblu foarte stabil, de mari dimensiuni, potrivit și pentru pisicile de talie mare (Maine Coon, Norvegiană de pădure, British Shorthair, Savannah, Siberiana, Ragdoll, etc.). Este confecționat din plăci din lemn și materiale sustenabile, cu stâlpi de sisal foarte groși, și oferă suprafețe generoase pe care pisicile se pot odihni sau juca.

Ansamblu joacă pisici talie mare Natural Paradise XL
Acest ansamblu oferă multiple platforme, stâlpi de sisal și locuri de odihnă, fiind ideal pentru pisicile care iubesc să se cațere și să se joace.
CLICK pe FOTO pentru PREȚ.

Ansamblu de joacă pentru pisici
Natural Paradise Magnolia XL
CaracteristiciCe declară cei de la Natural Paradise despre produsul lorVERIFICĂ DISPONIBILITATEA & PREȚUL ACTUAL
Ansamblu este confecționat din lemn veritabil, este foarte stabil și nu va ceda nici dacă va fi folosit de mai multe pisici în același timp. Pisicile au la dispoziție mai multe suprafețe de ședere, care nu sunt așa mici ca la alte ansambluri de joacă.
Un adevărat punct de atracție sunt stâlpii din sisal foarte groși, ideali pentru cățărat, întins și ascuțitul ghearelor. Iar când pisica dorește să stea liniștită se poate ascunde în căsuța confortabilă.

ansamblu de joacă pisici talie mare

Ansamblu de joacă versatil pentru pisici, potrivit și
pentru pisicile de talie mare și pentru familiile cu mai multe pisici.
Beneficiază de stâlpi din sisal foarte groși și suprafețe de ședere mari
Ascunzătoare spațioasă
Platformă de supraveghere cu pat: pentru observarea spațiului din jur.
Ușor de îngrijit: toate elementele tapițate sunt detașabile și lavabile
Stabil: placă masivă la bază cu piciorușe din plastic delicat cu podeaua
Culoare: crem, bordo, gri deschis.
Material: lemn, placaj de mesteacăn baltic (din silvicultură sustenabilă).
Stâlpi de zgâriat: înveliți în sisal natural.
Tapițerie: 100% poliester (Oeko-Tex® Standard 100)
Mărime totală: max. L 105 x l 90 x  î 175 cm
Placă la bază: L 70 x l 50 cm
Platformă: L 55 x l 38 cm
Hamac: suprafață ședere cca. L 42 x l 35 cm
Vizuină: cca. Ø 45 x î 28 cm, mărime interioară: cca. Ø 38 x î 25 cm
2 paturi: cca. Ø 44 x î 11 cm, suprafață ședere: Ø 27 cm
Jucării: 3 mingi din pluș Ø 4,5 cm cu zornăitor pe șnur elastic
6 stâlpi de sisal: Ø 14,3 cm1 x 55 cm
4 x 40 cm
1 x 35 cm
Paradisul natural este cea mai bună dovadă a respectului pe care stăpânul ți-l poartă pentru cine și ceea ce ești: mai mult decât un animal de companie. Tu ești un membru iubit al familiei și meriți un mediu confortabil, care să te facă să te simți ca acasă. De aceea lucrăm cu pasiune pentru a ne asigura că locuința stăpânului tău devine habitatul tău natural. Astfel, vei putea fi întotdeauna tu însuți și îți vei putea urma instinctele.”

natural paradise sigla
zooplus

PRO

 • Înălțime considerabilă: cu o înălțime de aproximativ 180 cm, acest ansamblu este perfect pentru pisicile care adoră să se cațere și să observe de la înălțime.
 • Materiale de calitate: plușul moale și sisalul rezistent asigură durabilitate și confort, iar lemnul natural de super bună calitate face ca ansamblul să se bucure de stabilitate.
 • Design stabil: Baza largă și structura robustă asigură stabilitate, prevenind răsturnarea.
 • Diversitatea elementelor de joacă: include multiple platforme, culcușuri, ascunzătoare și stâlpi de sisal pentru ascuțirea ghearelor, oferind pisicilor un spațiu variat de joacă și relaxare.
 • Ușor de asamblat: instrucțiunile clare și accesoriile incluse fac montarea rapidă și simplă.

CONTRA

 • Necesită spațiu vertical generos: datorită înălțimii sale, acest ansamblu este mai potrivit pentru locuințele cu tavane înalte și spațiu vertical suficient.
 • Preț moderat: deși oferă multe funcționalități și este construit din materiale de calitate, prețul poate fi mai mare comparativ cu alte modele mai mici.

Ce spun cei care au achiziționat pentru pisica/pisicile lor acest ansamblu de joacă XL:

”Ansamblul pentru pisici arata excelent, lemnul este de o foarte bună calitate, iar accesoriile din pânză sunt foarte frumos finisate. Eu am două pisici mari, 7-8 kg fiecare, iar acest ansamblu este potrivit pentru greutatea lor, stâlpii sunt foarte groși si locurile pentru dormit au dimensiuni generoase. Recomand produsul cu încredere.” (Steluța/Zooplus)

”Update dupa mai mult de 3 ani de folosire! Folosit de o pisică mare și blănoasă, de 6 kg și de o mâță sprintenă de ~3kg. Cat tree-ul arată încă bine, sisalul aproape intact, brațele hamacului nu s-au lăsat mai mult de 5 mm. A suferit o demontare și montare la loc la schimbarea locuinței cu brio. Pernițele, deși se scămoșează, se spală ușor la mașină și se usucă la aer repede. Trebuie periate blând ca să nu se strice materialul.” (Alexandra/Zooplus)

”Este exact ce trebuie! Dacă ai mai multe pisici sau una și bună, dacă îți dorești ceva rezistent, stabil și care va fi folosit de răsfățate atât pentru odihnă cât și pentru joacă, acest ansamblu e achiziția potrivită. Eu am luat două și sunt mega mulțumită pentru că sfoara de sisal e de calitate, la fel și platformele de ședere, care nu se rup sub greutatea pisicilor și nici la salturile lor. Minusuri nu am deloc. De reținut ca dețin 7 copii felini!” (Adina C./Zooplus)

Ansamblu de joacă pentru pisici de talie mică sau pentru puii de pisică

Dacă ai un pui de pisică, o pisică de talie mică, locuiești într-o garsonieră sau într-un apartament de mici dimensiuni și nu ai la dispoziție spațiu suficient pentru un ansamblu de joacă mai mare sau dacă bugetul tău este unul limitat, atunci ansamblul de joacă cu tunel, sisal și spațiu de relaxare de la Croci este mai mult decât potrivit.

Ansamblu de joacă Croci
pentru pisici mici, cu tunel
CaracteristiciVERIFICĂ PREȚ & DISPONIBILITATE
Ansamblu de joacă pentru pisici, cu jucărie și tunel. Este perfect pentru a ține pisicuțele ocupate și pentru a le învăța să își ascută ghearele într-un loc anume.
ansamblu de joacă pisici Croci
Ușor de montat, se potrivește de minune în spațiile de dimensiuni mici, este stabil și realizat din materiale de calitate: pluș, textil, MDF, Sisal. Dimensiunile sunt de 30x30x40. De reținut că este destinat pisicilor de talie mică sau puilor și nu suportă o greutate mai mare de 10 kg.
Produsul este disponibil în următoarele culori: gri, crem, bej deschis. Design-ul și culorile în care este disponibil fac ca acest ansamblu de joacă pentru pisici de talie mică să fie potrivit locuințelor decorate într-un stil minimalist.
novapetVerifica prețul pe Emag

Ansamblu de joacă pentru pisici KATIDO – raport excelent preț-calitate

Atunci când ai una sau mai multe pisici care-s mare amatoare de ascuțit gheruțe pe unde apucă, dacă nu dispui de spațiu foarte mare, dar nici nu stai într-o garsonieră, dacă bugetul este unul mediu, dar totuși vrei să le oferi pisicilor tale un spațiu de joacă doar al lor, atunci îndreaptă-ți atenția către ansamblul de joacă de la Katido, dotat cu spații de joacă, de odihnă, dar și de ascuțit gheruțe.

Ansamblu de joacă KATIDOCaracteristiciVERIFICĂ PREȚ & DISPONIBILITATE
Nu contează că ai una sau mai multe pisici, condiția e să nu fie de talie mare, căci acest ansamblu nu este unul destinat pisicilor foarte mari. Vorbim despre un ansamblu de joacă destinat locuințelor mici/medii, care se integrează de minune indiferent de stilul în care este decorată locuința. ansamblu de joacă și de zgâriat KatidoDouă rânduri de stâlpi de sisal oferă mai multor pisici în același timp posibilitatea de a se întinde și de a zgâria suprafața. Stâlpul are, de asemenea, două paturi – unul standard, sub forma unui hamac, iar celălalt sub forma unei cutii pentru pisici. Ambele răspund nevoilor pisicilor – de a observa zona de la înălțime și de a se odihni în vizuină.
Există o scară care duce la adăpostul pentru pisici, pentru a facilita accesul pisicilor, cum ar fi cele mai bătrâne. Stâlpii de zgâriat sunt înalți și acoperiți cu un cordon de sisal de 4 mm grosime.
Dimensiuni: 54*30*96cm
Verifica prețul pe Emaglogo fera
ansamblu de joacă pisici raport bun preț calitate
Ansamblul de joacă pentru pisici Katido de 96 cm, în nuanță bej, este o alegere excelentă pentru cei care caută un model compact și accesibil. Deși are mai puține nivele comparativ cu ansamblurile mai mari, oferă totuși un spațiu variat de joacă și relaxare pentru pisicile de talie mică/medie. Designul simplu, prețul accesibil și materialele de calitate fac din acest ansamblu o opțiune potrivită pentru economisirea spațiului fără a compromite confortul și funcționalitatea.

Ansamblu de joacă Vitoria: pentru pisicile de talie mică sau puiuți

Ansamblul de joacă pentru pisici Vitoria, cu o înălțime de doar 43 cm, este ideal pentru spațiile mici și pentru puii de pisică. Cu un design compact și funcțional, acest ansamblu oferă pisicilor un loc sigur și confortabil pentru joacă și relaxare. Deci, dacă nu ai un buget de peste 200 lei pentru ansamblu de joacă al pisicii, dacă ai o locuință modestă, de mici dimensiuni, dacă ai un puiuț sau o pisică de talie mică, ansamblul Vitoria este ceea ce ai nevoie ca să-i oferi mâței un loc de joacă, de odihnă sau de ascuțit gheruțele.

Ansamblul de joacă pentru pisici VitoriaCaracteristiciVERIFICĂ PREȚ & DISPONIBILITATE
ansamblu-de-joaca-Vitoria-pentru-pisici-miciDimensiuni: 30 x 30 x 43 cm.
Material: Pluș moale și sisal.
Culoare: Bej și maro.
Elemente de joacă: Platformă, stâlp de sisal, jucărie suspendată.
PRO
Design compact: Ideal pentru locuințele mici, economisind spațiu fără a compromite funcționalitatea.
Materiale de calitate: Plușul moale și sisalul rezistent oferă durabilitate și confort.
Potrivit pentru puii de pisică: Dimensiunile mici și designul simplu fac acest ansamblu perfect pentru puii de pisică și pisicile de talie mică.
Preț accesibil: Un ansamblu de joacă la un preț accesibil, oferind un raport bun calitate-preț.
Ușor de asamblat: Instrucțiunile clare și piesele incluse fac montarea rapidă și simplă.
CONTRA
Mai puține nivele: comparativ cu ansamblurile mai mari, acest model are mai puține nivele și elemente de joacă.
Limitat pentru pisicile adulte: datorită dimensiunilor sale, acest ansamblu este mai potrivit pentru puii de pisică și pisicile de talie mică, fiind limitat pentru pisicile adulte mai active sau cele de talie mare.
pentru animale
Ansamblul de joacă pentru pisici Vitoria de 43 cm este o alegere excelentă pentru cei care caută un model compact și accesibil, potrivit pentru puii de pisică și pisicile de talie mică. Deși are mai puține nivele comparativ cu ansamblurile mai mari, oferă un spațiu sigur și confortabil de joacă și relaxare pentru pisicile mici. Designul simplu, prețul accesibil și materialele de calitate fac din acest ansamblu o opțiune potrivită pentru economisirea spațiului fără a compromite confortul și funcționalitatea.

Ansamblu de joacă pentru pisici IEFTIN – sub 150 lei

Ansamblul de joacă pentru pisici Timetrade, este o opțiune accesibilă și funcțională pentru cei care doresc să ofere pisicilor un loc de joacă și relaxare. Acest ansamblu are un design simplu și compact, fiind potrivit pentru spațiile mai mici. În plus, prețul este accesibil: nu costă mai mult de 150 lei. 😉

Ansamblul de joacă pentru pisici TimetradeCaracteristiciVERIFICĂ PREȚ & DISPONIBILITATE
Cu acest ansamblu, pisica ta va beneficia de până la 91 cm spațiu pentru relaxare și distracție activă. Stâlpul destinat ascuțirii gheruțelor este acoperit cu sisal durabil. Ansamblul este acoperit cu țesătură pufoasă, foarte plăcută la atingere. În plus, este prevăzut și cu un șoricel de jucărie care sigur va atrage atenția pisicii și o va îndemna la joacă.

ansamblu joaca pisici ieftin 150 lei
Dimensiuni: 35 x 35 x 85 cm.
Material: pluș moale și sisal.
Culoare: gri.
Elemente de joacă: platformă, stâlpi de sisal, culcuș, jucărie suspendată.
PRO
Design compact: Ideal pentru locuințele mai mici, economisind spațiu fără a compromite funcționalitatea.
Materiale de calitate: plușul moale și sisalul rezistent oferă durabilitate și confort.
Preț accesibil: un ansamblu de joacă la un preț accesibil, oferind un raport bun calitate-preț.
Ușor de asamblat: instrucțiunile clare și piesele incluse fac montarea rapidă și simplă.
Potrivit pentru puii de pisică și pisicile de talie mică: dimensiunile compacte îl fac ideal pentru pisicile mici și pentru puii de pisică.
CONTRA
Mai puține nivele: comparativ cu ansamblurile mai mari, acest model are mai puține nivele și elemente de joacă.
Limitat pentru pisicile adulte: datorită dimensiunilor sale, acest ansamblu este mai potrivit pentru puii de pisică și pisicile de talie mică, fiind limitat pentru pisicile adulte mai active sau pentru cele de talie mare.
Verifica prețul pe Emag
Ansamblul de joacă pentru pisici la un preț de sub 150 lei este o alegere excelentă pentru cei care caută un model compact și accesibil, potrivit pentru puii de pisică și pisicile de talie mică. Deși are mai puține nivele comparativ cu ansamblurile mai mari, oferă un spațiu sigur și confortabil de joacă și relaxare pentru pisicile mici. Designul simplu, prețul accesibil și materialele de calitate fac din acest ansamblu o opțiune potrivită pentru economisirea spațiului fără a compromite confortul și funcționalitatea.Ce spun cei care au cumpărat acest model:

”A fost simplu de montat, pisicuței noastre îi place să se joace aici, chiar dacă nu doarme în căsuță.” (Alex/review cumpărător Emag)

”Recomand cu drag! Livrare rapidă, ambalare corespunzătoare, iar produs este super!” (Raluca/review cumpărător Emag)

”Pisoiul meu este foarte mulțumit, produsul este bun, exact ca în descriere, recunosc, nu mă așteptam pentru că nu avea nici o recenzie și am mers puțin la risc, dar pentru bănuții dați chiar e un produs bun. Recomand 😃👍🏻” (Alexandra Sabina/review cumpărător Emag)

Citește și: 23 de moduri prin care să-ți faci pisica fericită

***

Investiția într-un ansamblu de joacă pentru pisici nu e doar un capriciu, ci reprezintă un detaliu esențial pentru bunăstarea fizică și psihică a pisicii. Fie că locuiești într-un apartament mic sau ai o casă spațioasă, există un ansamblu de joacă potrivit pentru fiecare spațiu și fiecare buget.

Ți-am prezentat mai sus cele mai eficiente 8 modele de ansambluri de joacă pentru pisici, fiecare cu avantajele și specificațiile sale unice. De la ansamblurile de înălțime mare, perfecte pentru pisicile active care adoră să se cațere, până la cele compacte și accesibile, ideale pentru puii de pisică și locuințele mai mici, toate aceste produse sunt proiectate pentru a oferi pisicilor un mediu sigur și stimulativ.

Ansamblul de joacă oferă o sursă constantă de exercițiu și divertisment, în timp ce ajută și la prevenirea comportamentelor distructive. Zgârierea mobilei este unul dintre acestea. În plus, pisica ta va avea un loc personalizat unde se poate relaxa, ascuți ghearele și observa mediul înconjurător.

Nu mai sta pe gânduri! Alege ansamblul de joacă care se potrivește cel mai bine nevoilor pisicii tale. Transformă viața acesteia într-o experiență plină de aventuri și confort. Accesează link-urile de mai sus și fă cea mai bună alegere pentru prietena ta. O mâță care are un loc numai și numai al ei, unde să se joace și să se relaxeze, este o pisică fericită și sănătoasă! Dă-mi de veste dacă ți-au fost utile sfaturile de aici pentru a-ți pregăti și alte recenzii care să te ajute să ai o viață fericită alături de animalele tale de companie.

”Este suficient, chiar și într-un mediu închis, să le aducem pisicilor ansambluri speciale, tridimensionale, de exemplu, un suport de ascuțit ghearele sau unul pentru cățărat. De cele mai multe ori, aceste echipamente vor spori calitatea vieții animalului de companie.” (Claude Beata – Nebuni după pisicile noastre nebune)

Ți-a plăcut ce ai citit? Spune-le și prietenilor!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *