Spectrum Brands Interzoo
Recomandări

Spectrum Brands spune PREZENT la Interzoo (P)

Spectrum Brands, lider global în soluții de îngrijire a animalelor de companie, își anunță cu  mândrie revenirea, după 12 ani, în cadrul uneia dintre cele mai mari expoziții din lume dedicate produselor pentru animale de companie. Cu un angajament ferm de a revoluționa bunăstarea animalelor de companie și a proprietarilor lor, Spectrum Brands își va prezenta cele mai recente produse și inițiative la Interzoo, eveniment care va avea loc în Nürnberg / Germania, în perioada 7 – 10 mai 2024.

Spectrum Brands

Spectrum Brands se mândrește cu o gamă diversă de mărci globale și regionale, cu divizia Global Pet Care drept deschizătoare de drum. De la excelența în nutriție caracteristică brand-urilor IAMS & EUKANUBA, la expertiza în acvaristică a binecunoscutului brand Tetra și gamele de gustări & recompense Real Meat și Good Boy, Spectrum Brands oferă o soluție completă de îngrijire a animalelor de companie.

Tetra, un brand de top aflat sub egida Spectrum Brands, este în avangarda sustenabilității în sectorul acvaristicii, introducând ambalaje și formule inovatoare (mai multe detalii despre acestea puteți afla de pe blogul Tetra România).  

Acest angajament față de responsabilitatea ecologică se reflectă în devotamentul Spectrum Brands pentru bunăstarea pisicilor și câinilor. Mărci precum IAMS, EUKANUBA, Good Boy și FURminator își mențin standardele de excelență în ceea ce privește calitatea nutriției animalelor de companie, îngrijirii acestora și sustenabilității, rezonând cu preferințele aflate într-o continuă evoluție ale proprietarilor de animale de companie din Europa și din întreaga lume.

Iubitorii de animale, profesioniștii din industrie și entuziaștii sunt invitați să se alăture Spectrum Brands la Interzoo pentru a explora viitorul îngrijirii animalelor de companie și al sustenabilității (standul expozițional numărul 3C-316).

Spectrum Brands spune PREZENT la Interzoo

Despre Spectrum Brands Inc.

Spectrum Brands Holdings este o companie care promovează branduri esențiale pentru orice locuință, cu misiunea de a îmbunătăți traiul de acasă. Ne concentrăm pe furnizarea de produse și soluții inovatoare consumatorilor pentru utilizare în și în jurul casei prin mărcile noastre de încredere. Fiind un furnizor principal de produse speciale pentru animale de companie, produse pentru grădinărit și controlul dăunătorilor, produse personale pentru insecte, produse pentru bărbierit și îngrijire personală, și aparate mici de uz casnic, Spectrum Brands îndeplinește nevoile consumatorilor din întreaga lume. Spectrum Brands oferă un portofoliu larg de mărci lider de piață, bine cunoscute și larg acceptate, cum ar fi – în Europa – Remington, Russell Hobbs, George Foreman, PowerXL, Tetra, 8in1, FURminator, IAMS și Eukanuba, SmartBones, Nature’s Miracle, precum și Good Boy, Meowee! și Wildbird. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.spectrumbrands.com.

Ți-a plăcut ce ai citit? Spune-le și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *