rucsac transport pisici
Călătoria în siguranță cu animalul de companie,  Cu PET-ul la shopping!,  Pisici,  Recomandări

Rucsac transport pisici – 5 modele practice

Călătoria cu pisica poate fi o experiență plăcută și de neuitat, atât pentru tine, cât și pentru pisica ta, mai ales dacă este obișnuită cu călătoriile. Mulți proprietari de pisici consideră vacanțele alături de animalele lor de companie o modalitate excelentă de a le oferi acestora noi experiențe și de a întări legătura dintre ei. Pe instagram, de exemplu, dacă vei căuta ”traveling with my cat” vei da peste o mulțime de conturi ale oamenilor care își iau pisicile în fiecare călătorie. Unii dintre aceștia sunt călători de profesie, iar pisicile îi însoțesc. Un exemplu ar fi Jonathan Duca pe care-l poți descoperi prin intermediul contului travel.with.my.cat. Un alt cont pe care-l urmăresc este cel al pisicilor Finn & Fiona – golden.cheeks.cat / Adventures cats living their best lives.

Citește și: Ansamblu de joacă pisici – Top 8 cele mai inspirate alegeri

Ai prins ideea, da? Toți cei care călătoresc cu pisicile pun pe primul loc siguranța acestora și aleg să le ofere protecție fie prin utilizarea unei cuști de transport, fie a unui rucsac pentru pisici, în genul celor pe care ți le voi prezenta în rândurile care urmează. Așadar, notează și reține: pentru ca pisica ta să se simtă confortabil și în siguranță în timpul călătoriilor, este esențial să ai un rucsac de transport de calitate.

Dar până să pleci cu pisica în concediu mai ai ceva de făcut. 😉

5 Pașii de urmat atunci când pleci cu pisica în vacanță

Consultația veterinară: înainte de a pleca în concediu, programează o vizită la veterinar pentru a te asigura că pisica ta este sănătoasă și aptă de călătorie.

Acomodarea cu rucsacul: începe să obișnuiești pisica cu rucsacul de transport cu câteva săptămâni înainte de plecare. Lasă rucsacul deschis în casă și permite-i pisicii să exploreze și să se familiarizeze cu acesta.

Împachetarea esențialelor: asigură-te că ai la tine toate lucrurile necesare pentru confortul pisicii tale, inclusiv hrană, apă, jucării, litieră și un prosop sau pătură familiară.

Identificarea locurilor pet-friendly: caută hoteluri și locuri de cazare care acceptă animale de companie și asigură-te că vei avea acces la facilități adecvate pentru îngrijirea pisicii.

Monitorizarea comportamentului: fii atent la comportamentul pisicii tale în timpul călătoriei și asigură-te că aceasta nu prezintă semne de stres sau disconfort.

Concret: de ce este indicat să achiziționezi un rucsac de transport special pentru pisica ta

Un rucsac de transport special pentru pisică este esențial pentru a asigura confortul și siguranța acesteia pe durata călătoriilor. Rucsacurile de transport moderne, precum cele disponibile pe GeekMall, oferă numeroase beneficii care fac din acestea o investiție valoroasă:

Confort: rucsacurile de transport de calitate sunt proiectate ergonomic pentru a oferi confort atât pisicii, cât și proprietarului. Ele sunt prevăzute cu perne moi în zona bretelelor, cu ventilație adecvată și suporturi stabile.

Siguranță: un rucsac de transport asigură protecția pisicii tale împotriva factorilor externi și previne evadarea acesteia. Multe modele sunt echipate cu sisteme de închidere securizate și materiale durabile.

Mobilitate: rucsacurile de transport permit o mobilitate crescută, fiind ideale pentru plimbări, drumeții sau călătorii lungi. Design-ul lor permite distribuirea uniformă a greutății, reducând astfel disconfortul proprietarului.

Vizibilitate: multe rucsacuri sunt dotate cu ferestre transparente sau plase, permițând pisicii să observe mediul înconjurător, reducând astfel anxietatea și stresul.

Ce e bine să iei considerare atunci când alegi un rucsac de transport pentru pisică

Alegerea rucsacului potrivit pentru pisica ta implică mai mulți factori pe care ar trebui să îi iei în considerare:

Dimensiunea și greutatea: asigură-te că rucsacul este suficient de mare pentru a oferi confort pisicii tale, dar nu atât de mare încât să devină incomod de transportat. Verifică limitele de greutate specificate de producător.

Ventilație: alege un rucsac cu panouri de ventilație adecvate pentru a asigura o bună circulație a aerului și a preveni supraîncălzirea.

Materiale: optează pentru materiale durabile și ușor de curățat, care pot rezista la zgârieturi și mușcături. Materialele impermeabile sunt un avantaj suplimentar.

Confort și suport: Asigură-te că rucsacul are curele de umăr căptușite și ajustabile pentru a oferi suport optim în timpul transportului.

Accesorii și caracteristici: verifică dacă rucsacul are buzunare suplimentare pentru depozitarea obiectelor esențiale, o bază stabilă și un sistem de închidere sigur.

Recenzii și recomandări: citește recenziile altor proprietari de pisici pentru a te asigura că rucsacul ales este apreciat pentru calitatea și funcționalitatea sa. 😉

Citește și: 200 nume de pisici – Alege-l pe cel potrivit

Rucsac transport pisici – 5 modele super practice

Rucsac transport pisici cu hublou&ventilator PETKIT Cat Travel Bag

Dacă te-ai oprit asupra acestor rânduri, atunci te numeri printre cei care preferă să fie însoțit de pisică peste tot, chiar și în vacanță. Rucsacul cu hublou PETKIT Cat Travel Bag este fix ce ai nevoie dacă vrei să-ți știi pisica fericită și în siguranță.  Este un rucsac de transport pentru pisici suficient de spațios încât mâța să stea confortabil, iar geamul  fumuriu/hubloul o protejează de lumina soarelui ajutând-o astfel să se bucure de călătoria în compania ta. Dacă îl folosești vara, mai ales pe timp de caniculă, poți folosi ventilatorul pentru ca pisica să se bucure de un aer proaspăt și răcoros. De vis, nu? 😊

Caracteristicile principale ale rucsacului PETKIT cu hublou&ventilator

 • dotat cu un hublou destul de mare pentru ca pisica ta să te bucure de peisaj. Geamul fumuriu are rolul de a o proteja de lumina puternică;
 • prevăzut cu panouri cu plasă + multiplele fante de aerisire + sistem inteligent de ventilație: efectul Coandă asigură o circulație bună a aerului, astfel că pisica ta se va bucura de călătorie plus de un aer răcoros, respirabil. Acest lucru este posibil și datorită ventilatorului silențios incorporat care face ca temperatura din interior să rămână suportabilă. De reținut că ventilatorul are nevoie de o baterie externă pentru a funcționa, pe care o poți achiziționa separate;
 • prevăzut cu lumină de noapte. O dublă apăsare a comutatorului îți permite creșterea treptată a intensității luminii fără a provoca disconfort pisicii, permițându-i să observe împrejurimile în timp ce se află în rucsac;
 • realizat din materiale rezistente;
 • design atrăgător + greutate optima: întregul rucsac cântărește circa 1.4 kg și are urmatoarele dimenziuni: 33 (L) x 30.5 (W) x 45.72 (H) cm. Este recomandat pentru animale de companie cu greutate cuprinsa între 0-8kg.
 • covorașul detașabil permite pisicii să se plimbe în interiorul rucsacului sau să se odihnească. Buzunarul lateral poate fi utilizat pentru depozitarea de gustări/hrană pentru pisică;
 • culori: disponibil în trei combinații de culori elegante  – verde, alb, albastru (+ negru), rucsacul PETKIT este la fel de atrăgător pe cât este de practic.

Puncte FORTE

Confort & siguranță: ventilatorul integrat și hubloul transparent oferă o ventilație optimă și vizibilitate, asigurând confortul pisicii tale pe întreaga durată a călătoriilor.

Design atrăgător: combinațiile de culori – verde, alb și albastru/negru – îi oferă un aspect modern și atractiv, făcându-l un accesoriu stilat pentru proprietarii de pisici.

Ergonomie superioară: curelele ajustabile și căptușeala moale reduc disconfortul în timpul purtării, chiar și pe distanțe lungi.

Durabilitate: materialele de înaltă calitate și construcția robustă asigură o durată lungă de viață a rucsacului, protejând în același timp animalul tău de companie.

Puncte SLABE

Greutate: la aproximativ 2 kg, rucsacul poate părea puțin greu pentru unii utilizatori, mai ales când este combinat cu greutatea animalului.

Capacitate limitată: recomandat pentru animale de până la 8 kg, nu este potrivit pentru pisicile mai mari.

Preț: prețul poate fi considerat ridicat comparativ cu alte rucsacuri de transport pentru animale, însă calitatea și funcționalitățile oferite justifică pe deplin investiția.

Rucsacul cu hublou și ventilație de la PETKIT este o alegere excelentă pentru toți cei care doresc să ofere pisicilor lor un mediu sigur, confortabil și bine ventilat în timpul călătoriilor. Designul modern, materialele durabile și caracteristicile avansate, cum ar fi ventilatorul integrat și hubloul, fac din acest rucsac un produs de top. Beneficiile pe care le oferă în ceea ce privește confortul și siguranța animalului tău de companie fac din acest rucsac o investiție valoroasă.

Rucsac transport pisici Petkit cu hiblou si ventilator
Click pe FOTO pentru a explora toate avantajele rucsacului PETKIT și pentru a verifica PREȚUL & DISPONIBILITATEA! Oferă-i pisicii tale cel mai bun confort în fiecare călătorie.

Rucsac transport pisici Petkit Breezy X Zone / model pliabil

Fie că vrei să iei pisica cu tine la o plimbare prin cartier, fie că vrei să mergi pentru un weekend la munte sau la mare sau vrei să pleci pentru mai multe zile într-o drumeție sau chiar pe meleaguri străine, poți face liniștit toate astea cu ajutorul rucsacului pentru transport pisici PetKit Breezy X Zone.


Caracteristicile principale ale rucsacului PETKIT Breezy X Zone

Acest rucsac pliabil este realizat din materiale de calitate, rezistente, care asigură o călătorie confortabilă blănoasei tale. Țesătura de plasă favorizează buna circulație a aerului, astfel încât rucsacul va fi foarte bine ventilat, iar pisica ta se va putea bucura de frumusețea drumului împreună. O altă calitate importantă este aceea că rucsacul poate fi extins (similar unui cort) oferind pisicii tale spațiu suplimentar pentru a se mișca liber și în siguranță.

 rucsacul pentru pisici PetKit Breezy X Zone MODEL PLIABIL
Asigură-i pisicii tale o călătorie confortabilă și sigură cu rucsacul Petkit Breezy X Zone. Verifică acum PREȚUL & DISPONIBILITATEA!

Rucsacul este prevăzut cu o perdea opacă ce are rolul de a ține soarele departe și, în același timp, de a oferi un plus de liniște pisicii atunci când vrea să se odihnească. În plus, rucsacul pentru pisici PetKit Breezy X Zone este dotat cu buzunarele laterale perfecte pentru depozitarea obiectelor mici (pungi cu hrană sau cu recompense, castron pliabil, prosop, șervețele, sticlă cu apă, lesă, etc.)

 rucsacul pentru pisici PetKit Breezy X Zone

PUNCTE FORTE

 • suficient de spațios pentru ca pisica ta să se poată mișca în voie;
 • ușor & pliabil;
 • are buzunare laterale, bază aderentă, perdea opacă;
 • design care permite distributia echilibrată a greutății, tampoane interioare cu doua fete, și fermoare de calitate;
 • asigură pisicii un spațiu vizual excelent;
 • foarte bine ventilat.

PUNCTE SLABE

 • deși este relativ ușor, de aproximativ 1.2 kg, greutatea combinată cu cea a pisicii poate fi semnificativă pentru unele persoane;
 • are capacitate limitată, fiind recomandat pentru animale de până la 6 kg, deci nu este potrivit pentru pisicile mai mari;
 • prețul poate fi mai ridicat comparativ cu alte rucsacuri de transport, dar beneficiile și caracteristicile suplimentare justifică investiția.
 rucsacul pentru pisici PetKit Breezy X Zone
Rucsac transport pisici Petkit Breezy X Zone, model pliabil, este o alegere excelentă pentru toți cei care doresc să ofere pisicilor lor un mediu sigur, confortabil și bine ventilat în timpul călătoriilor. Design-ul inovator și caracteristicile avansate fac din acest rucsac un produs de top. Deși poate avea un preț mai ridicat, calitatea și funcționalitățile oferite justifică investiția.
CLICK pe FOTO pentru PREȚ & DISPONIBILITATE.

Rucsac FurBaby AKU pentru transport animale de companie – model IEFTIN

Să știi că nu e necesar să cheltuiești o avere pentru un rucsac de transport pentru pisica ta. Dovadă e modelul FurBaby AKU care, pe lângă faptul că e comod, rezistent și are un design modern, mai e și ieftin (costă până într-o 100 de lei – VEZI PREȚUL & DISPONIBILITATEA).

Rucsac transport pisici ieftin model multifuncțional

Caracteristicile principale ale rucsacului FurBaby AKU

Model: AKU Rucsac multifuncțional pentru transport animale de companie
Culori: roșu/negru/roz/albastru
Dimensiuni: 31 (L) x 29 (l) x 41 (h) cm
Greutate: până într-un kilogram

Material: plastic
Capacitate: recomandat pentru animale de până la 8 kg
Ventilație: panouri de plasă pe laterale pentru circulația aerului care mențin un mediu confortabil și bine ventilat pentru animalul de companie.

Caracteristici suplimentare: design multifuncțional, buzunare laterale pentru accesorii, curele ajustabile

Design Multifuncțional: Rucsacul AKU poate fi utilizat atât pentru pisici, cât și pentru câini de talie mică. Designul versatil și funcțional îl face ideal pentru diverse tipuri de activități.

Puncte Forte

Preț accesibil: unul dintre cele mai accesibile rucsacuri de pe piață, oferind un raport calitate-preț excelent.

Ventilație bună: Panourile de pe laterale și asigură o bună circulație a aerului, prevenind supraîncălzirea.

Ușor și portabil: rucsacul este ușor de transportat și de manevrat.

Buzunare laterale: sunt ideale pentru depozitarea accesoriilor și gustărilor.

Puncte Slabe

Capacitate limitată: recomandat pentru animale de până la 8 kg, ceea ce poate fi insuficient pentru pisicile sau câinii de talie medie.

Ce spun cei care l-au achiziționat

”Rucsacul este făcut din materiale decente și este rezistent. Pisicii îi place și stă în el și pe parcursul zilei.” (Cornel)

” Un pic incomod la purtare, dar în rest rucsacul e foarte funcțional și drăguț.” (Ali R.)

”Practic și util, materiale de calitate. Recomand!” (Adi)

”Pisicul e mult mai relaxat decât în cușcă, e scos la câteva zile la plimbare și îi place. Cere singur când să fie scos, în cușcă ne chinuim să îl băgăm.” (Alexandra S.)

”Îl ador, pisica încă se obișnuiește cu el, dar încape, deși este pufoasă și are cam 4 kg jumătate. Este destul de spațios și rezistent.” (Daiana)

”L-am luat de test. Produsul în sine este ceea ce vezi în poză. Hubloul poate părea mai subțire, dar e destul de rezistent și clar. Poate avea miros de plastic inițial, dar după ce stă deschis câteva zile scapi de miros.” (Diana D.)

Rucsac transport pisici ieftin model multifuncțional
Rucsacul AKU pentru transport animale de companie este o alegere excelentă pentru proprietarii care caută un produs accesibil, dar eficient. Cu recenzii foarte bune și caracteristici funcționale remarcabile, acest rucsac oferă un mediu sigur și confortabil pentru animalul tău de companie. Deși are o capacitate limitată și poate să nu fie ideal pentru călătorii lungi, este perfect pentru utilizarea zilnică și pentru plimbări scurte. CLICK pe FOTO pentru PREȚ & DISPONIBILITATE.


 

Rucsac transport pisici Sofia CONCEPT® 

Elegant, spațios, confortabil pentru pisică, dar și pentru tine, cu vedere panoramică și ventilație excelentă, rucsacul de la Sofia CONCEPT® îi permite pisicii tale să se bucure de o plimbare super plăcută alături de tine. Vorbim despre un rucsac confecționat dintr-o combinație de plastic, poliester, policarbonat și pânză oxford de calitate superioară, suficient de spațios (32 x 29 x 42 cm), care cântărește 1.5 kg, un rucsac impermeabil, dotat cu mâner antialunecare, 9 orificii de ventilație, căptușeală interioară, buzunar lateral, curele căptușite reglabile de umăr/piept.

Rucsac transport animale de companie Sofia CONCEPT®
Rucsacul pentru transport animale de companie Sofia Concept Comfort, este o alegere excelentă pentru cei care caută un rucsac de transport de înaltă calitate, cu caracteristici avansate. Geamul panoramic și ventilația optimă asigură confortul și siguranța pisicii, în timp ce materialele impermeabile și designul ergonomic oferă un transport facil pentru proprietar. CLICK pe FOTO pentru PREȚ & DISPONIBILITATE.

PUNCTE FORTE

Vizibilitate și confort: geamul panoramic oferă o vedere excelentă pentru pisică, ceea ce poate reduce stresul și anxietatea în timpul călătoriilor.

Ventilație optimă: cele 9 orificii mari de ventilație asigură o circulație adecvată a aerului, prevenind supraîncălzirea.

Materiale de calitate: materialele impermeabile asigură protecție împotriva ploii și umezelii, menținând confortul pisicii.

Design ergonomic: curelele ajustabile și pernele moi asigură un transport confortabil pentru proprietar.

PUNCTE SLABE

Dimensiune: rucsacul poate fi limitat pentru pisicile mai mari sau pentru câini de talie mică.

Greutate: rucsacul poate deveni greu atunci când este combinat cu greutatea pisicii, mai ales pentru utilizatorii mai sensibili.

Preț: prețul poate fi considerat usor ridicat comparativ cu rucsacul de transport prezentat anterior, dar caracteristicile suplimentare și calitatea materialelor justifică investiția.

Rucsac transport animale de companie Sofia CONCEPT®
Asigură-i pisicii tale un transport sigur și confortabil cu rucsacul Sofia CONCEPT®. Verifică acum PREȚUL & DISPONIBILITATEA pe PAGINA PRODUSULUI!

Ce spun cei care au cumpărat acest rucsac

”Am comandat recent acest rucsac pentru transport animale de companie pentru a ne fi mai ușor să ne deplasăm cu motănelul nostru. Este foarte practic și, în plus, arată foarte bine. Motănelul nostru s-a obișnuit foarte repede cu el și chiar intră singur în rucsac când ne vede că ne pregătim de plecare. Atrage privirile tuturor atunci când ieșim cu el în acest rucsac. Ne bucurăm că am făcut această achiziție și chiar recomand acest rucsac cu mare încredere.” (Alexandra U.)

”Pisica mea este atât de încantată încât intră singură în rucsac când vrea afară! Recomand cu drag!” (Lala)

Rucsac transport pisici BYONDSELF® / PLIABIL / PORTABIL / RESPIRABIL / SUPER IEFTIN

Dacă ai o pisică de talie mică sau un puiuț pe care vrei să-i iei cu tine peste tot, dacă ești în căutarea unui rucsac care să nu-ți dea bătăi de cap când îl ai în spate, care să fie confortabil pentru pisică, dar și pentru umerii tăi și, în plus, să aibă un preț decent, alege rucsacul pliabil de la BYONDSELF.

Caracteristicile principale ale rucsacului transport pisici BYONDSELF®

Design confortabil și ventilație optimă: potrivit descrierii producătorului, acest rucsac pentru pisici adoptă un design respirabil și plasă, care nu numai că asigură circulația aerului în rucsac, dar permite și animalului de companie să observe mai bine mediul, ceea ce îl face să se simtă confortabil.

Curele de umăr reglabile + curea de piept + curea de talie: curelele de umăr sunt reglabile și suficient de confortabile. Designul ergonomic și curelele reglabile pentru talie și piept pot ajuta la reducerea sarcinii.

Centură de siguranță cu care este prevăzut interiorul rucsacului împiedică animalul de companie să scape din interior.

Rucsacul prezintă buzunare pe ambele părți cee ace oferă mai mult spațiu pentru a depozita gustările sau jucăriile preferate ale pisicii.

Rucsacul este destinate pisicilor care cântăresc maximum 5 kg.

Rucsac transport pisici BYONDSELF®
Rucsacul pentru transport animale de companie BYONDSELF este o alegere excelentă pentru proprietarii care caută un produs super ieftin, dar eficient. Cu recenzii foarte bune și caracteristici funcționale, acest rucsac oferă un mediu sigur și confortabil pentru animalul tău de companie. Deși are o capacitate limitată și poate să nu fie ideal pentru călătorii lungi, este perfect pentru utilizarea zilnică și pentru plimbări scurte.
VERIFICĂ PREȚ & DISPONIBILITATE

Ce spun cei care l-au cumpărat

”Calitate foarte bună, buzunare foarte utile, aerisit. Pentru un animăluț mic este excelent.” (Rodica B.)

”Foarte practic. Pretabil pentru animalele de talie mică.” (Dan)

În loc de concluzie

Un rucsac pentru transport pisici este un accesoriu esențial pentru orice proprietar de pisică care dorește să își ia prietena blănoasă oriunde ar merge. Fie că alegi un model premium, cum ar fi rucsacul Petkit Breezy X Zone, sau o opțiune accesibilă precum rucsacul BYONDSELF®, beneficiile sunt evidente. Rucsacurile de transport oferă confort, siguranță și ventilație adecvată, asigurând o experiență plăcută atât pentru pisică, cât și pentru proprietar.

Aceste rucsacuri sunt ideale pentru călătorii, vizite la veterinar, sau simple plimbări prin parc. Cu ajutorul lor, pisica este protejată de factori externi și se simte confortabil în orice situație. În plus, design-ul ergonomic și materialele de calitate fac din aceste rucsacuri o investiție de durată.

Indiferent de bugetul sau de preferințele tale, există un rucsac de transport perfect pentru fiecare nevoie. Asigură-te că alegi unul care oferă atât confort, cât și siguranță, pentru a te putea bucura de fiecare moment petrecut alături de pisică. Nu ezita să explorezi opțiunile disponibile și să investești într-un rucsac de transport pentru pisici care să răspundă nevoilor specifice ale animalului tău de companie.

Cu un rucsac de transport potrivit, vei putea crea amintiri de neuitat alături de pisica ta, oriunde v-ați afla.

Ți-a plăcut ce ai citit? Spune-le și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *