cadouri pentru pisici
Pisici,  Recomandări

Cadouri pentru pisici de pe pisiceala.ro

Când am descoperit (de curând 😊) pisiceala.ro, m-am gândit imediat la nepotul Mango a.k.a Purrfectly.Mango și la ce i-aș strecura sub brad. Dragi pisicari și pisicărese, pe acest site proaspăt lansat, găsiți potențiale cadouri de Crăciun pentru pisicile din dotare. De la zgărzi și hamuri fancy, la culcușuri pufoase, de la jucării haioase, la jucării inteligente, de la accesorii de grooming, la rucsacuri de transport super utile. Mi-a plăcut foarte mult că site-ul nu este încărcat, este suficient de aerisit încât produsele sunt puse bine în evidență și conține lucrușoare pe care nu le-am remarcat prin alte părți. Și tot căutând un cadou pentru nepotul Mango mi-am zis că v-ar fi utilă și vouă o listă care să conțină sugestii de cadouri pentru pisici. Crăciunul se apropie, e aici, după colț, iar timpul, ei bine, știi cum e cu timpul… Așadar, dacă îți place ceva din lista de mai jos, comandă cu încredere.

Citește și: 23 de moduri prin care să-ți faci pisica fericită

Ham tip vestă pentru pisici

Acest tip de ham este cadoul potrivit pentru pisicile plimbărețe, care vor să-și însoțească omul peste tot. În funcție de talia pisicii tale poți alege o anumită mărime. În acest moment, pe site mai este disponibilă doar mărimea S (pe roșu sau pe verde). Pare a fi un ham destul de confortabil, ușor de manevrat.

ham vesta pisici cadouri pentru pisici
Click pe foto pentru info suplimentarii și PREȚ

Zgardă cu locaș pentru AirTag sau G-Spot

Dacă locuiești la curte, iar pisica ta este mai plimbăreață din fire, această zgardă, împreună cu dispozitivul pe care-l poți atașa în locașul special, te va ajuta să știi mereu pe unde umblă mâța. Zgarda este confecționată din nylon de calitate, rezistent la zgârieturi și umezeală, locașul are prindere mecanică cu șurub, astfel că e imposibil ca dispozitivele Air Tag sau G-Spot să se piardă (Atenție! Dispozitivul Air Tag nu este inclus în preț).

cadouri pentru pisici
Click pe foto pentru info suplimentare și PREȚ

Jucărie care scoate sunete, prevăzută cu un locaș special unde poți strecura iarba mâței/catnip

Nu există mâță care să nu fie atrasă de jucării, mai ales de cele care scot sunete (atunci când sunt atinse, aruncate, rostogolite de pisică). Dacă mai are și un loc unde să-i pitești niște catnip, ai cucerit-o! În funcție de culoarea pe care o are mingea, sunetele diferă. Astfel, mingiuța albastră scoate sunete de broască. Mingea roz ciripește, iar cea galbenă ”greierește” 😊 adică scoate sunete de greier, te-ai prins. Care-i faza cu locașul pentru catnip? E potrivit pentru a spori atașamentul pisicii față de jucărie.

jucării care scot sunete cadouri pentru pisici
Click pe foto pentru info suplimentare și PREȚ

Sferă Catnip

Rămânem în zona cu iarba mâței 😊 și adăugăm pe lista de cadouri pentru pisici sferele Catnip. La un preț super accesibil, sferele au efect pozitiv asupra pisicilor care vor deveni mai jucăușe și mai sociabile (nu, nu se înregistrează efecte adverse). Îmi place că sfera se poate lipi de diverse suprafețe și este prevăzută cu un capac pe care să-l aplici deasupra când nu vrei să lași pisica să profite de catnip. Intră pe site ca să descoperi mai multe info utile (click pe foto).

cadouri pentru pisici sferă catnip
Click pe foto pentru PREȚ & DISPONIBILITATE

Pătuț Cocolino

O pisică odihnită este o pisică fericită. Contează foarte mult ca pisica ta să doarmă într-un loc confortabil, în care să se simtă în siguranță. Știu că pe internet circulă multe clipuri cu pisici care, deși au la dispoziție culcușuri care mai de care mai pufoase și mai aspectuoase, aleg să doarmă pe canapea sau într-o cutie. Cu pătuțul Cocolino pare că se schimbă treaba, căci pare a fi definiția confortului. Vezi pe site mai multe foto, precum și modalitatea de a-l comanda.

Citește și: Cum doarme pisica. 20 de poziții de somn

Happy Cat – rucsac pentru transport

Dacă ești genul care pleacă peste tot împreună cu pisica, atunci amândoi aveți nevoie de acest rucsac. Este rezistent, transparent, haios, modern, confortabil. Numai bun de transportat pisica! Fie că mergeți la munte, fie că mergeți la mare, Happy Cat este util în orice deplasare.

cadouri pentru pisici de pe pisiceala.ro
Vezi PREȚ

Mai găsești și alte produse pe pisiceala.ro, așa că poți completa și cu altceva lista de mai sus. Sunt curioasă ce ți-a atras atenția și cei vei adăuga pe lista de cumpărături pentru cadourile de Crăciun. Sunt convinsă că orice ai alege, pisica ta va fi foarte încântată. Spor la cumpărături!

*acest articol conține link-uri de afiliere.

Ți-a plăcut ce ai citit? Spune-le și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *