Cea mai simplă rețetă de înghețată pentru câinele tău
Câini

Cea mai simplă rețetă de înghețată pentru câinele tău

E vară, e super cald, iar tu cauți să ai la îndemână cât mai multe metode pentru a-ți ajuta câinele să facă față cu brio acestui val de caniculă. Deja îl plimbi în intervalele orare în care soarele nu este foarte puternic. Nu pleci la drum fără apă proaspătă și nici nu prelungești plimbarea atunci când căldura pare să se-ntețească. În casă/curte, i-ai creat deja un colț cu umbră și răcoare. Dacă ai grădină, o piscină este ideală în această perioadă.

La fel cum tu te răcorești savurând o limonadă rece sau o înghețată aromată, și cel mai bun prieten poate să primească o înghețată special preparată pentru el, din ingrediente prietenoase cu digestia sa. Nu, nu este în regulă să faci jumi-juma cu el înghețata ta, mai ales dacă este una din comerț care are mult zahăr și alte chimicale. Probabil cea mai bună și sănătoasă variantă ar fi să pregătești pentru amândoi înghețată de casă delicioasă. E super simplu și, crede-mă, bucuria va fi de ambele părți.

Iată care este cea mai simplă rețetă de înghețată pentru câinele tău, perfectă pentru a-i face o surpriză de sezon, una rece și gustoasă, ideală pentru zilele toride.

Ai nevoie de:

250 grame iaurt simplu

2 banane

½ ceașcă de unt de arahide

Un blender

Caserolă sau formă de silicon sau formă pentru gheață

(suplimentar, poți adăuga căpșuni sau zmeură – le poți pune întregi, nu este nevoie să le dai prin blender și pe acestea)

Cea mai simplă rețetă de înghețată pentru câinele tău

Se combină bine, bine toate ingredientele se pun într-o caserolă sau în forme speciale de silicon și se lasă în congelator preț de câteva ore.

Click pe foto pentru a verifica PREȚ & DISPONIBILITATE

Nu uita ca, de fiecare dată când oferi câinelui astfel de recompense, să-l supraveghezi cât timp le savurează.

Tu i-ai făcut până acum înghețată de casă? Ce rețetă ai folosit și cât de tare i-a plăcut câinelui tău? 🙂

Ți-a plăcut ce ai citit? Spune-le și prietenilor!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *