parfumuri pentru câine
Câini,  Cu PET-ul la shopping!,  Recomandări

Sunt parfumurile pentru câini sigure? (P)


Mulți oameni consideră câinii ca parte din familia lor, dar acești prieteni necuvântători pot aduce adesea cu ei un miros specific, în special dacă își petrec mult timp afară sau se joacă cu alți câini. Baia constantă a câinelui nu este întotdeauna o opțiune practică. Unii proprietari aleg să folosească parfumuri pentru câini pentru a acoperi mirosurile neplăcute, dar este aceasta o opțiune sigură? În rândurile următoare vom explora subiectul parfumurilor pentru câini și vom răspunde la întrebările frecvente legate de acest aspect. Iată subiectele pe care le vom aborda:

Este în siguranță să folosești parfum pentru câini?
Ce ar trebui să iei în considerare când alegi un parfum pentru câini?

De ce Top Dog este cea mai bună opțiune pentru blana câinelui tău?

Este în siguranță să folosești parfum pentru câini?

Este absolut sigur să pulverizezi parfum sau apă de colonie specială pentru câini asupra prietenului tău patruped, cu condiția să alegi produse formulate cu siguranța ca prioritate numărul unu. De aceea, utilizarea parfumurilor umane NU este recomandată niciodată pentru câini.
Parfumurile destinate oamenilor pot conține substanțe chimice care pot fi toxice pentru câini și pot provoca iritații cutanate.

Este important de știut: câinii pot avea pielea foarte sensibilă și alergiile sunt un motiv frecvent pentru care proprietarii îi duc la veterinar. Prin urmare, trebuie să fii extrem de atent la produsele pe care le utilizezi pentru companionul tău cu blană. Acesta este motivul pentru care Top Dog a fost dezvoltat având în vedere sănătatea câinelui tău.

Top Dog a lucrat în strânsă colaborare cu o casă de parfumuri de lux pentru a dezvolta produse 100% naturale, complet sigure pentru cățelușul tău prețios. Au urmat orientările Comisiei Europene și ale Comitetului științific pentru siguranța consumatorilor în ceea ce privește alergenii din parfumuri.
Dacă te îngrijorezi cu privire la posibilitatea alergiilor, începe cu o singură pulverizare pe partea superioară a spatelui pentru a vedea dacă apare o reacție adversă.

Citește și: Aromaterapia pentru câini

Reacțiile alergice pot fi localizate în anumite zone, precum mâncărimea într-un loc sau pot afecta întregul corp, manifestându-se prin simptome precum tuse sau rinoree. Pentru a evita astfel de reacții adverse, oferim instrucțiuni detaliate despre modul corect de aplicare a parfumului pentru câini pentru a asigura siguranța animalelor de companie.

Cum să alegi un parfum pentru câini?


Atunci când alegi cel mai potrivit parfum pentru câinele tău, trebuie să iei în considerare câteva aspecte importante. În primul rând, siguranța este esențială. Asigură-te că citești cu atenție lista de ingrediente pentru a te asigura că produsul nu va provoca alergii sau iritații cutanate. De exemplu, parfumurile pentru câini conțin adesea sulfați, parabeni și fosfați, toate acestea putând fi dăunătoare pentru câini și oameni.
În plus, majoritatea parfumurilor pentru câini conțin ingrediente chimice sintetice ieftine, care pot fi fabricate ușor în străinătate și pot avea umpluturi toxice pentru animalul tău.

Caută parfumuri pentru câini formulate exclusiv cu ingrediente naturale pentru a te asigura că nu provoacă reacții adverse la câinele tău. În al doilea rând, este important să alegi un parfum cu miros plăcut, nu doar pentru tine, ci și pentru câinele tău. La urma urmei, el va purta acest parfum! În final, ia în considerare personalitatea și preferințele câinelui tău. Unii câini sunt mai liniștiți și pot aprecia un miros calm, în timp ce alții mai energici ar putea prefera un parfum proaspăt și revigorant.

Parfumurile Top Dog pentru câini conțin uleiuri esențiale extrase din plante, ca ingrediente de bază. Aceste parfumuri sunt mai scumpe decât cele cu ingrediente sintetice, dar oferă câinelui tău un parfum sigur, complet natural, care nu va irita pielea sau nasul acestuia. Luând în considerare acești factori, cu siguranță vei găsi parfumul perfect pentru blană câinelui tău. 🙂

De ce Top Dog este cea mai bună alegere?


Dacă ești în căutarea unei soluții care să împrospăteze mirosul câinelui tău fără a-ți face griji cu privire la iritații sau efecte adverse, iată de ce Top Dog este soluția perfectă. Ingredientele sale 100% naturale vor ajuta la menținerea mirosului plăcut al animalului tău de companie și sunt delicate cu pielea câinelui.
Iată câteva dintre beneficiile utilizării parfumului pentru câini Top Dog:

 • Conține doar parfumuri naturale, derivate din plante, delicate cu pielea sensibilă a câinelui tău.
 • Garantează un miros de lungă durată, eliminând mirosurile neplăcute ale câinelui pentru o perioadă extinsă.
 • Este o opțiune non-cruelty, fără OMG, vegană și creată cu dragoste pentru a face ca prețiosul tău companion cu blană
  să miroasă la fel de bine pe cât arată.
 • Este însoțit de un balsam pentru blană bogat în vitamine, menit să păstreze sănătatea și strălucirea blănii câinelui tău.
 • Este fabricat în Grecia respectând legislatia europeana folosind ingrediente provenite din surse responsabile și furnizori de încredere.
  Produsele Top Dog parfum pentru câini au fost dezvoltate pentru a fi blânde cu pielea prietenului tău patruped, oferind, în același timp, un parfum subtil care persistă mult mai mult decât alte alternative de pe piață.
  Așa că nu ezitați, încercați astăzi Top Dog și asigurați-vă că prețiosul vostru cățeluș emană un miros minunat!

(articol de la parteneri)

Ți-a plăcut ce ai citit? Spune-le și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *