Marea Goldăneală
Câini,  Noutăți și evenimente

Marea Goldăneală – blănosul se distrează și tu pe lângă el!

Când am auzit de Marea Goldăneală, am ciulit urechea mai bine ca să prind despre ce e vorba. Oare există bucurie mai mare pentru un Golden sau Labrador decât aceea de a petrece câteva zile într-o super tabără la munte, alături de oamenii săi, dar și de alți confrați? Exact, Marea Goldăneală este o tabără pentru căței, dar și pentru oamenii lor, gândită, creată și pusă în practică de membrii Asociației Comperio Medela.

Marea Goldăneală* – 17-19 iulie 2020, localitatea Hurez, jud. Brașov

Pentru că locurile pentru weekend-ul 10-12 iulie s-au epuizat cât ai zice ”Ham!”, iar solicitările nu au contenit să apară, organizatorii au mai adăugat o perioadă pe listă. Așadar, Goldănei și Labradori, pregătiți-vă rucsacii de munte, îndesați în ei jucăriile preferate, păpica cea gustoasă, recompensele delicioase, luați-vă oamenii de mână și haideți, în pas alergător, să fiți parte din Marea Goldăneală. Vă așteaptă un weekend cu drumeții, bălăceli în apele cristaline ale munților, iar părinții voștri se vor bucura de training-uri și workshop-uri educative, de multă socializare și la fel de multă distracție. Ideea e că trebuie să vă grăbiți: rezervarea locurilor se epuizează destul de rapid, și nu-s decât 16 disponibile!

Marea Goldăneală tabere pentru căței 2020

Cât costă și ce ai inclus în preț?

400 lei/persoană. Rezervarea unui loc sa face după plata unui avans de 100 lei/persoană. Plata se poate face direct in contul Asociației:
ASOCIATIA COMPERIO MEDELA
Cont BCR: RO34RNCB0055136469920001

Cei care au participat până acum într-o tabără organizată de Asociația Comperio Medela vor beneficia de un discount de 10%.

– 2 nopți cazare în camere duble cu baie propie (cățeii au voie în camera, normal);
– toate mesele pe durata taberei (mâncăruri tradiționale și produse bio servite pe terasă);
– acces la workshop-uri și activități


Tabăra are loc în localitatea Hurez (lângă Făgăraș). Există și posibilitatea de campare, în curtea pensiunii (4000 m2), cu acces la baie și dușuri (detalii la telefon).
Pentru rezervări sau alte întrebări Denis Toader C vă stă la dispoziție: 0728819959

*Acesta este un eveniment caritabil, așa că profitul și donațiile rezultate în urma acestuia vor ajunge la ASOCIATIA COMPERIO MEDELA.

Evenimentul este susținut de:

Dog Box

Cabinet Veterinar Crivet

Radio Animale

Petwise Podcast

Petsonality

Totul despre animale

Timp frumos să fie, căci chef de distracție și voie bună sigur este din belșug! Suntem cu ochii pe eveniment și revenim cu cele mai dinamice fotografii și informații proaspete despre cea mai cool și aurie tabără pentru căței!

Ți-a plăcut ce ai citit? Spune-le și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *