Câini,  Noutăți și evenimente,  Recomandări

FII ȘI TU VEDETA LOR: ADOPTĂ UN PRIETEN PE VIAȚĂ!

Comunicat de presă ROLDA

VEDETELE au venit în ajutorul ROLDA, lansând un calendar cu animalele lor de companie și mesaje de suflet privind importanța necuvântătoarelor în viața lor și adopția din adăposturi.

În cadrul campaniei „Un suflet pe zi”, mai multe vedete din România au venit în ajutorul fundației ROLDA, o organizație care se luptă să schimbe soarta animalelor fără stăpân din județul Galați. Campania presupune lansarea unui calendar ale cărui file lunare sunt dedicate câte unei vedete care a ales să spună povestea ei/lui în calitate de stăpân de animale de companie și un mesaj menit să încurajeze adopțiile din adăposturi. Banii rezultați de pe urma vânzării acestor calendare vor merge către adăpostul ROLDA din comuna Smârdan, județul Galați, un adăpost care găzduiește în prezent în jur de 600 de câini.

Anca Sigartău, Dan Negru, Valeriu Andriuță, Andrei Aradits, Andrei Stoica, Vladimir Drăghia, Cosmin Natanticu, Denis Ștefan, Nuami Dinescu, Dan Amariei, Gina Bradea, Laura Cosoi au răspuns apelului lansat de fundația ROLDA. Implicarea lor a presupus contribuția la realizarea calendarului cu cele mai îndrăgite poze cu animalele lor de companie. Dincolo de câteva dezvăluiri personale privind viața alături de un animal de companie, vedetele noastre au contribuit cu îndemnuri privind adopțiile din adăposturi.

Dana Costin este fondatorul ROLDA și îngerul păzitor a peste 600 de suflete ajunse în grija echipei ei. Fundația a luat viață acum 15 ani și a ajutat mulți căței să își găsească un loc în casele unor oameni din țară sau din străinătate prin intermediul adopțiilor.

Fiecare etapă a activității noastre este importantă, este vitală. Fără partea de salvare a câinilor, aceștia rămân pe străzi și sunt constant în pericol. După primirea în adăpost, ideal ar fi ca acești căței să își găsească o casă și pe cineva dispus să își asume întreținerea lor. Doar prin intermediul acestor adopții reușim să facem loc pentru alți căței să fie aduși în adăpost și să primească o șansă la viață.

Apreciem nespus ajutorul și implicarea vedetelor noastre și simțim că au venit în ajutorul nostru dintr-o dorință reală de a face bine. Pentru noi, acest bine ne menține în activitate. Banii rezultați din vânzarea acestor calendare vor fi folosiți pentru a acoperi din multele cheltuieli ale adăpostului nostru”, a declarat Dana Costin, fondatorul ROLDA.

Prin campania „Un suflet pe zi”, ROLDA își propune să încurajeze adopțiile, cel mai mare ajutor pe care îl poate primi o astfel de organizație din partea comunității.

Cei care doresc să sprijine activitatea fundației ROLDA o pot face fie prin urmărirea și promovarea campaniei „Un suflet pe zi” prin distribuirea acestui link, prin cumpărarea unui calendar de aici, prin adopția fizică a unui cățel, prin adopția la distanță, care presupune contribuția lunară pentru întreținerea unui câine în cadrul adăpostului, sau prin promovarea generală a activității fundației, devenind ambasador ROLDA.

Despre ROLDA

Fundația ROLDA, cu sediul în comuna Smârdan, județul Galați, numără până în prezent peste 15 ani de activitate și a ajutat peste 20000 câini cu și fără stăpân, prin acordarea unui adăpost în unitățile proprii, campanii de sterilizare și tratamente de urgență pentru animale rănite, aflate în pericol. Scopul fundației este de a interveni punctual și de a contribui la educarea comunităților pentru a schimba situația câinilor fără stăpân.

Ți-a plăcut ce ai citit? Spune-le și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *